www.beckhoff.nl
 1 april 2014 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

Hannover Messe
High-Tech Systems 2014
Beckhoff XMold Solution

 Beckhoff.nl mail: "Beckhoff Beurs Special"

Geachte ,

In deze nieuwsbrief besteden wij aandacht aan twee belangrijke beurzen voor Beckhoff, die binnenkort gehouden zullen worden, te weten de Hannover Messe en de High-Tech Systems 2014 beurs. U bent van harte welkom op deze beurzen en u kunt gratis kaarten hiervoor aanvragen.

Als laatste onderwerp van deze nieuwsbrief besteden wij aandacht aan XMold, een gecombineerde hardware / software oplossing van Beckhoff, voor het efficiŽnt kunnen automatiseren van een spuitgietmachine. Beckhoff heeft deze oplossing eind vorig jaar getoond tijdens de K 2013 beurs.


 
Beckhoff is aanwezig met een stand op de Hannover messe in hal 9 met standnummer F06
De Hannover Messe wordt gehouden van 7 tot en met 11 april. Belangrijk thema op de Hannover Messe dit jaar is: "Industry 4.0". Het doel van Industry 4.0 is om de productie flexibeler, efficiŽnter en duurzamer in te richten. Op de Beckhoff stand laat Beckhoff daarom moderne machine communicatie en diagnose zien, via webbased Control Panels en de Google Glass.

Verder toont Beckhoff de TwinCAT 3 software met de integratie binnen de Microsoft Visual Studio omgeving en de naadloze Matlab/Simulink integratie.

Andere noviteiten zijn onder andere de universele range van multi-touch Panels en Panel PC's, die voorzien zijn van de vierde generatie Core i processoren, een indrukwekkende XTS demonstratie en de zeer compacte servoklem met de 1-kabel technologie, voor het eenvoudig aansluiten van een servomotor.
 
U kunt gratis kaarten bij ons aanvragen voor de High-Tech Systems 2014 beurs
De beurs wordt gehouden op woensdag 7 en donderdag 8 mei in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. U treft de Beckhoff stand bij de beursingang met standnummer 25.

Op de beursstand besteden wij onder andere aandacht aan het Beckhoff XTS systeem, de integratie van de TwinCAT 3 software binnen de Microsoft Visual Studio omgeving met naadloze Matlab/Simulink integratie en de Beckhoff EtherCAT servosystemen.

Jeroen Slobbe van TDC zal op woensdag 7 mei van 9:30 tot 10:00 uur een interessante lezing verzorgen, over een gerealiseerde applicatie met het Beckhoff XTS systeem op de tabaksmachine van TDC.
 
XMold biedt een gecombineerde hardware / software oplossing voor spuitgietmachines
XMold is een nieuwe oplossing van Beckhoff om een krachtige en overzichtelijke besturing en bediening voor een spuitgietinstallatie te kunnen ontwikkelen.

Met Xmold is het mogelijk om de kwaliteit van het eindproduct en de benodigde tijd voor iedere productiestap te monitoren. Er is tevens een EtherCAT I/O board beschikbaar, met daarop alle benodigde I/O voor het automatiseren van een spuitgietmachine. Middels EtherCAT kunnen bovendien eenvoudig de Beckhoff servodrives worden gekoppeld met de besturing, voor een optimale en nauwkeurige regeling van het spuitgietproces. 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl
Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl