Beckhoff.nl mail: "Hannover Messe hal 9 stand F06"
   8 april 2015
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Hannover Messe, Integrated Industry - Join the Network  
Prolight + Sound, Beckhoff besturingstechnologie voor show besturingen  
Sensordata direct inlezen op de machine middels I/O Link  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de Hannover Messe, die dit jaar als motto heeft: "Integrated Industry - Join the Network". Dit motto sluit uitstekend aan op Industry 4.0 en de open PC gebaseerde besturingssystemen van Beckhoff.

Als tweede item treft u de Prolight + Sound 2015 beurs. Deze beurs richt zich met name op show besturingen. En ten slotte treft u meer informatie over de I/O Link EtherCAT Boxen van Beckhoff. Deze boxen zijn verkrijgbaar met een kunststof en een gegoten behuizing van zink.


 
Hannover Messe, Integrated Industry - Join the Network
De Hannover Messe zal dit jaar plaatsvinden van maandag 13 tot en met vrijdag 17 april. U treft de Beckhoff stand in hal 9 met standnummer F06 met ruim 1.000 m˛ aan automatiseringstechnologie.

Op de Beckhoff stand zal speciale aandacht zijn voor industry 4.0 met een C6670 many-core PC die meerdere processen parallel aanstuurt. Verder toont Beckhof de AX8000 multi-axis servodrives met One Cable Technology, het multifunctionele XTS Systeem, TwinCAT 3 met nieuwe visualiseringsomgeving en de EJ stekkerbare EtherCAT I/O modules, waarmee de bedradingstijd en bedradingsfouten tot een minimum beperkt kunnen worden.

Tijdens de Hannover Messe zullen enkele medewerkers van Beckhoff Nederland aanwezig zijn. Wij verwelkomen u graag voor een kop koffie en een rondleiding op onze stand.

 
Prolight + Sound, Beckhoff besturingstechnologie voor show besturingen
De Prolight + Sound 2015 beurs wordt gehouden van 15 tot en met 18 april in Frankfurt. U treft de Beckhoff stand in hal 9 met standnummer E84.

Beckhoff ondersteunt reeds protocollen als DMX, sACN en SMPTE Timecode en recent zijn daar ArtNet III en PosiStageNet aan toegevoegd. Artnet III maakt het mogelijk om DMX data over Ethernet te transporteren en PosiStageNet maakt het mogelijk om positiedata tussen controllers onderling te communiceren.

Beckhoff laat tevens een brede range van servotechniek zien, die optioneel met safety kan worden uitgerust, voor motion applicaties als rigging systemen, point hoists, show elementen of kinetische kunstwerken.

 
Sensordata direct inlezen op de machine middels I/O Link
De Beckhoff I/O Link EtherCAT box modules zijn verkrijgbaar met een kunststof behuizing en een gegoten behuizing van zink, die voldoen aan beschermingsklasse IP67. De EtherCAT boxen kunnen hierdoor direct op de machine worden gemonteerd.

Er is geen separate I/O Link configuratietool benodigd, aangezien deze reeds geďntegreerd is in de TwinCAT software. De I/O Link devices kunnen universeel worden herkend, gediagnosticeerd en indien nodig, zonder verdere parametrisering worden vervangen.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl