Beckhoff.nl mail : "Beurs nieuws en building automation"
   3 april 2018

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Succesvolle EtherCAT dag in Eindhoven  
Hannover Messe Industrie beurs  
Futuristisch kantoorpand met :TwinCAT 3 Building Automation  


Geachte ,

De EtherCAT Technology day was een groot succes en de volgende beurs komt er al weer aan. Dit is de Hannover Messe en dit is een van de grootste industriële beurzen ter wereld. Ook Beckhoff Automation zal prominent aanwezig zijn op deze beurs, meer informatie hierover treft u onderstaand.

Onder de nieuwe producten is het onlangs uitgekomen TwinCAT 3 Building Automation pakket. Dit pakket maakt uw kantoorpand direct toekomstgericht.


 
Succesvolle EtherCAT dag in Eindhoven

De EtherCAT dag was een groot succes. Met de hulp van onze Co-sponsoren Festo en Hilscher, de support van Team Fast en Neopost en de sprekers van de EtherCAT Technology Group is er deze dag veel voorlichting gegeven over verschillende onderwerpen met betrekking tot EtherCAT, zoals TSN, OPC UA, EtherCAT in de Semiconductor industrie, IoT, etc.

Er was een uitstekende opkomst en de bezoekers waren zeer geďnteresseerd in de lezingen, waarbij wij ook veel positieve feedback hebben mogen ontvangen met betrekking tot deze dag. Ook konden de bezoekers kennismaken met vestigingsmanager Erik Reichardt van de nieuwe Beckhoff vestiging in Eindhoven.
 
Hannover Messe Industrie beurs

De EtherCAT dag is nog maar net voorbij en het volgende evenement staat alweer voor de deur. Over 4 weken begint de Hannover Messe. Deze beurs wordt gehouden van 23 tot en met 27 april en is een van de grootste industriebeurzen ter wereld. Uiteraard zal beckhoff ook aanwezig zijn op deze beurs. Dit jaar staan wij in hal 9 met standnummer F06. Tevens zullen er Beckhoff stands aanwezig zijn in de hallen 6, 7 en 16.

De belangrijkste noviteiten bij Beckhoff zijn de TwinCAT Vision software, de ultracompacte IPC C6030 met een quadcore i7 processor, EtherCAT terminals met geďntegreerde overstroombeveiliging en de AMP8000 EtherCAT P motor-/servodrive combinatie die middels één kabel aangesloten kunnen worden. De bovengenoemde producten zorgen voor ruimte- en kostenbesparing op uw machine en binnen de besturingskast.

Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via www.hannovermesse.de/en/get-tickets/. Meer informatie over Beckhoff en de beurs kunt u vinden op beckhoff.com onder de map trade shows and events 23.04 – 27.04 hannover messe.
 
Futuristisch kantoorpand met :TwinCAT 3 Building Automation

Als specialist in gebouwautomatisering heeft Beckhoff een nieuwe software generatie gelanceerd tijdens de Light + Building 2018 beurs, die de integratie van andere Twincat modules versimpeld: Twincat 3 Building Automation. Dit pakket biedt onder andere een combinatie van HMI, IoT, analyse en scope modules die allen gebundeld zijn in TwinCAT 3. Deze softwarecomponenten bieden samen een tool die vele nieuwe engineering en systeem controle opties mogelijk maakt.

Als modulaire engineering tool voor vele vormen van hardware, biedt Twincat 3 Building Automation besturingsmogelijkheden voor zaken als: verwarming, ventilatie, airco, blinders, verlichting en verbruiksdata, waarbij alles in 1 pakket wordt verwerkt, geanalyseerd en aangestuurd.

Dit pakket wordt geleverd in 8 verschillende programmeertalen, met volledige integratie binnen de Microsoft Visual Studio omgeving.
 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl