www.beckhoff.nl
 3 december 2014 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

Beurs TV dag 1
Beurs TV dag 2
Beurs TV dag 3
EtherCAT Technology Day


 Beckhoff.nl mail: "SPS IPC Drives 2014 Beurs TV"

Geachte ,

Beckhoff beurs TV biedt u een kort overzicht van de op de SPS IPC Drives 2014 beurs gepresenteerde highlights. Binnen slechts enkele minuten bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In het laatste item van deze nieuwsbrief nodigen wij u uit voor de EtherCAT Technology Day op 27 januari 2015 in Eindhoven en op 28 januari 2015 in Rijssen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus als u één van deze dagen wenst te bezoeken, dan willen wij u verzoeken om uzelf zo spoedig mogelijk in te schrijven voor dit event.


 
SPS IPC Drives | Beursdag 1
Tijdens dag 1 van Beckhoff Beurs TV is er aandacht voor de nieuwe AX8000 multi-axis servodrives van Beckhoff. Deze drives zijn erg snel en beschikken over een hoge vermogensdichtheid.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de TwinCAT kinematische transformatie, voor integratie van bijvoorbeeld Delta of SCARA robots binnen uw TwinCAT besturingsomgeving.

Als laatste onderwerp komen de IP67 busboxen aan bod, die verkrijgbaar zijn met een kunststof, zink en RVS behuizing.

U kunt >>hier<< klikken voor de video van deze dag.

 
SPS IPC Drives | Beursdag 2
Dag 2 van Beckhoff Beurs TV start met een persconferentie van Hans Beckhoff, waarin hij meer vertelt over de mogelijkheden van de C6670 PC met Many-Core CPU. De PC is uitbreidbaar met maximaal 36 Cores en tot 2.048 GB aan RAM geheugen, waardoor u meerdere machineprocessen parallel kunt besturen en dus zo de cyclustijd van uw machinebesturing kunt minimaliseren.

Voor het XTS systeem zijn er nieuwe 22,5° bochten geïntroduceerd. Hierdoor wordt het mogelijk om een cirkelbeweging of een S-bocht te maken met het XTS systeem. Beckhoff heeft tevens een "heavy-load" applicatie en de besturing van een XY-tafel met behulp van het XTS systeem getoond op de beurs.

U kunt >>hier<< klikken voor de video van deze dag.

 
SPS IPC Drives | Beursdag 3
Beckhoff Beurs TV bericht tijdens de derde dag van de beurs over de EtherCAT I/O steekmodules uit de EJ serie met een stekkerbare oplossing voor seriematige machinebouw.

Beckhoff heeft tevens de Multitouch-Panel-PC's met Intel Atom multicore processoren laten zien, die desgewenst ook in een klantspecifieke uitvoering leverbaar zijn.

Tot slot wordt aandacht besteed aan de uitgebreide mogelijkheden van TwinCAT, om als basis te dienen voor Industrie-4.0-machineconcepten.

U kunt >>hier<< klikken voor de video van deze dag.

 
Schrijf nu in voor de EtherCAT Technology Day
Op 27 januari 2015 wordt de EtherCAT Technology Day gehouden op de Hightech Campus in Eindhoven en op 28 januari vindt deze dag plaats in het Experience Center van Voortman te Rijssen. Belangrijke items tijdens deze dag zijn onder andere de EtherCAT diagnosemogelijkheden, Safety over EtherCAT en enkele applicatievoorbeelden van klanten. Ook EtherCAT zorgrobot Amigo van de Technische Universiteit Eindhoven zal aanwezig zijn.

U heeft de mogelijkheid om voor één van deze dagen een speeddate te plannen met de specialist en er zal een experience floor aanwezig zijn met table top presentaties.

Het aantal plaatsen voor deze dagen is wel beperkt. Wij raden u dus aan om uzelf zo snel mogelijk in te schrijven! Meer informatie over deze dag en het programma treft u door >>hier<< te klikken.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. Registreer uzelf nu gratis voor de EtherCAT Technology Day. Klikt u hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl