Beckhoff.nl mail: "SPS IPC Drives 2015 Beurs TV"
   1 december 2015
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
SPS IPC Drives | Beursdag 1  
SPS IPC Drives | Beursdag 2  
SPS IPC Drives | Beursdag 3  
Best gelezen berichten van voorlaatse e-mail:  


Geachte ,

Beckhoff beurs TV biedt u een kort overzicht van de op de SPS IPC Drives 2015 beurs gepresenteerde highlights. Binnen slechts enkele minuten bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tot slot van deze nieuwsbrief treft u nog een korte terugblik op de belangrijkste items uit de voorlaatste mailing.


 
SPS IPC Drives | Beursdag 1
Tijdens dag 1 van Beckhoff Beurs TV is er aandacht voor EtherCAT P, de nieuwe 1- kabeltechnologie, met voeding en EtherCAT gecombineerd tot op het veldniveau. De bekabelingskosten worden hierdoor gereduceerd, de EtherCAT deelnemers zijn eenvoudiger aan te sluiten en daisy chaining behoort tevens tot de mogelijkheden met EtherCAT P.

Een andere highlight wordt gevormd door de compacte en modulaire AX8000 high performance, multi-axis servosystemen. Door de extreem korte cyclustijden is het mogelijk om zeer precies te positioneren. De AX8000 biedt eenvoudige montage met 1-kabeltechnologie, geïntegreerde safety en een geïntegreerd netfilter.

Tot slot van dag 1 komt de extreem nauwkeurige en snelle EL3751 meetklem aan bod, waarmee verschillende signaaltypes gemeten kunnen worden. Deze klem is daardoor geschikt voor zeer uiteenlopende applicaties.

U kunt >>hier<< klikken voor de video van deze dag.

 
SPS IPC Drives | Beursdag 2
Dag 2 van Beckhoff Beurs TV start met een persconferentie van Hans Beckhoff, waarin hij aangaf dat Beckhoff in 2014 een omzet van 510 miljoen euro heeft gerealiseerd. Voor 2015 is de verwachting dat Beckhoff circa 18% omzetgroei zal realiseren. Verder presenteert Beckhoff op de beurs TwinCAT IoT en TwinCAT Analytics. Hiermee wil Beckhoff het voor iedere Beckhoff PC mogelijk maken om toegang tot de Cloud te hebben.

Voor de kleine en mid-size applicaties heeft Beckhoff een Panel PC en een compacte Box PC met Intel Atom Bay Trail processor geïntroduceerd.

U kunt >>hier<< klikken voor de video van deze dag.

 
SPS IPC Drives | Beursdag 3
Beckhoff Beurs TV bericht tijdens de derde dag van de beurs over de nieuwe TwinCAT HMI software, die eenvoudig te ontwerpen en uit te breiden is. De HMI is geïntegreerd binnen de Microsoft Visual Studio omgeving en heeft een WYSIWYG editor.

Beckhoff heeft tevens de TwinCAT 3 Scope View laten zien, die gebruik maakt van multi-core support.

Tot slot wordt aandacht besteed aan XTS met een many core besturing. Beckhoff laat op de beurs een XTS systeem zien met een baanlengte van 25 meter en 100 movers. Met een kinematische transformatie wordt het ook mogelijk om 3D Motion Control met het XTS systeem uit te voeren.

U kunt >>hier<< klikken voor de video van deze dag.

 
Best gelezen berichten van voorlaatse e-mail:

• De nieuwe TwinCAT cursusdata staan online….
• C6915 en C6925 compacte multi-core Atom PC's….
• Beckhoff presenteert een nieuwe HTML5 visualisatie….

Klik hier voor de mailing van vorige maand.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl