Beckhoff.nl mail: "Klein in prijs en formaat, groots in prestaties"
   2 februari 2016
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
De ISE beurs: audio, verlichting, evenementen en communicatie  
De nieuwe prijs/prestatie klasse voor PC gebaseerde besturingen  
Compacte en snelle lineaire XTS vulmachine voor parfumflesjes  
Best gelezen berichten van de voorlaatse e-mail:  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief geven wij u meer informatie over de ISE beurs. Deze beurs richt zich met name op audio, verlichting, entertainment en gebouwautomatisering. Beckhoff is met een stand aanwezig op deze toonaangevende Europese beurs. Het tweede onderwerp bericht over de compacte multi core Atom oplossingen van Beckhoff.

Vervolgens treft u een interessante applicatievideo van de firma Groninger, die het Beckhoff XTS systeem inzetten voor het flexibel en snel afvullen van parfumflesjes en tot slot van deze nieuwsbrief treft u nog kort de hoogtepunten van de voorlaatste nieuwsbrief.


 
De ISE beurs: audio, verlichting, evenementen en communicatie

De internationaal georiënteerde ISE beurs wordt gehouden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 februari in de Amsterdamse RAI. Beckhoff is aanwezig met een stand in hal 10 met standnummer N136. U bent uiteraard van harte welkom op de Beckhoff stand.

Naast de reeds beschikbare protocollen als DALI, DMX, Art-Net™, BACnet, SMI, EnOcean en SMPTE Timecode, toont Beckhoff nu ook het nieuwe OCA protocol voor de remote besturing van professionele audio systemen.

Verder laat Beckhoff zien hoe haar PC gebaseerde besturingen eenvoudig ingezet kunnen worden voor media applicaties, show besturingen en gebouwautomatisering.

 
De nieuwe prijs/prestatie klasse voor PC gebaseerde besturingen

De PC gebaseerde besturingstechnologie van Beckhoff is uitermate schaalbaar in termen van hardware en software. Dit maakt het mogelijk om voor elke applicatie een passende configuratie samen te stellen.

Voor de kleinere en medium applicaties heeft Beckhoff nu een compacte IPC en Panel PC aan het assortiment toegevoegd met Intel Atom multi core technologie, met mogelijkheden voor één, twee of vier processor cores.

Deze IPC oplossingen zijn gunstig geprijsd en zijn bovendien in staat om motion control en complexere grafische applicaties uit te voeren.


 
Compacte en snelle lineaire XTS vulmachine voor parfumflesjes

De firma Groninger had snelheid en flexibiliteit, gecombineerd met een minimale footprint, als ontwerpeisen voor haar monoblock machine.

Op de machine worden 10 flesjes gelijktijdig afgevuld, om vervolgens individueel en hoogdynamisch gesynchroniseerd te worden met de sluitstations. Dit levert een output op van 150 flesjes per minuut en een reductie van maar liefst 20% op de gehele machinelengte.

De machine biedt een hogere flexibiliteit en een betere kwaliteit van de product handling. XTS helpt bovendien om flesjes met complexe vormen sneller te vullen, met gebruik van de bestaande machinetechnologie.

U kunt >>hier<< klikken voor een video van deze revolutionaire machine.

 
Best gelezen berichten van de voorlaatse e-mail:

• Beckhoff PC Control magazine beschikbaar als app….
• EtherCAT P modules met 1-kabeltechnologie….
• TwinCAT Analytics….
• Beckhoff catalogus 2016 en bureaukalender 2016….

Klik hier voor de mailing van vorige maand.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. U kunt zich nu inschrijven voor de ISE beurs die wordt gehouden in de Amsterdamse RAI.
Klik hier om uzelf in te schrijven


Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl