Beckhoff.nl mail: "Start nieuw Beckhoff kantoor in Eindhoven"
   6 februari 2018

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Beckhoff kantoor Eindhoven opent haar deuren  
Op dinsdag 20 maart is de EtherCAT Technology Day in Eindhoven  
TwinCAT Vision zorgt voor naadloze integratie van machine vision  
Electronische overstroombeveiliging in een EtherCAT klem  


Geachte ,

Beckhoff breidt uit met een tweede kantoor in Nederland. Dit kantoor komt in de Dillenburgstraat in Eindhoven. De Beckhoff klanten in het zuiden van Nederland zullen vanuit dit kantoor bediend kunnen worden.

Op dinsdag 20 maart zal er een EtherCAT Technology Day gehouden worden in het Conference Centre, op de Strip in Eindhoven. EtherCAT geďnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven voor deze interessante technologie dag.

Met TwinCAT Vision integreert Beckhoff nu ook vision technologie binnen de TwinCAT besturingsomgeving. Hiermee wordt het mogelijk om beeldherkenning en kwaliteitscontrole realtime uit te voeren binnen TwinCAT, met gebruikmaking van standaard niet-intelligente camerasystemen.

Beckhoff introduceert een electronische overstroombeveiliging in een EtherCAT klem, die kosten en ruimte in de besturingskast bespaart. De klem beschikt tevens over uitgebreide diagnosemogelijkheden.


 
Beckhoff kantoor Eindhoven opent haar deuren

Vanwege aanhoudende groei breidt Beckhoff uit met een nieuwe vestiging in Eindhoven in de Dillenburgstraat. Het Beckhoff kantoor in Eindhoven vormt een aanvulling op de reeds langer bestaande Nederlandse hoofdvestiging in Haarlem. Vestigingsmanager Erik Reichardt opent vanaf vandaag het kantoor in Eindhoven.

Beckhoff Nederland heeft hierdoor een extra ondersteuningspunt, lokaal en dichtbij de klanten in het zuiden van Nederland.

We zoeken voor deze locatie momenteel nog nieuwe mensen. Kijkt u op onze website voor meer informatie.

 
Op dinsdag 20 maart is de EtherCAT Technology Day in Eindhoven
U bent van harte welkom op de EtherCAT Technology Day, die gehouden zal worden in het Conference Centre, op de Strip in Eindhoven. Er zullen naast Beckhoff ook meerdere co-sponsoren deelnemen aan deze EtherCAT dag.

Er zullen onderwerpen aan bod komen als TSN, EtherCAT in de semiconductor industrie en de toekomst van EtherCAT P met OPC UA en IoT. De EtherCAT Technology Day is onder andere bedoeld voor machinebouwers, ontwikkelaars, system integrators, engineeringsbureau's en technisch geďnteresseerden.

U kunt uzelf gratis inschrijven voor deze interessante dag door >>hier<< te klikken.

 
TwinCAT Vision zorgt voor naadloze integratie van machine vision

Beckhoff heeft middels TwinCAT Vision uitgebreide beeld verwerkingsmogelijkheden geďntegreerd binnen de PC gebaseerde besturingssystemen. De TwinCAT software verenigt PLC, motion control, robotica, high-end meettechnologie, IoT, HMI en nu ook machine vision, alles in één end-to-end engineerings- en besturingsplatform.

Door deze verregaande integratie, maakt TwinCAT Vision het gebruik van separate vision oplossingen overbodig.

De software opent uitgebreide innovatieve mogelijkheden voor de machinebouw, door bijvoorbeeld consequente real-time synchronisatie met andere besturingstaken of de ondersteuning van geavanceerde track-an-trace oplossingen mogelijk te maken.

 
Electronische overstroombeveiliging in een EtherCAT klem

De EL922x serie EtherCAT klemmen bieden een zeer compacte electronische overstroombeveiliging in een klem van slechts 12 mm breed. Deze klemmen zijn bedoeld om de 24 VDC systeem componenten te beschernen.

Vergeleken met huidige oplossingen voor overstroombeveiliging, kunnen kosten en ruimte in de besturingskast worden bespaard, zonder dat hiervoor een conventioneel en inflexibel stand-alone systeem gebruikt dient te worden. De EL9227 biedt bovendien een uitgebreide range van settings en proces data opties, waardoor een transparante systeem diagnose mogelijk wordt. 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl