www.beckhoff.nl
 7 januari 2014 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

TwinCAT 3 cursus
TwinCAT 3 cursuspagina
CX51xx Embedded PC
CP32xx Multi-touch Panel PC

 Beckhoff.nl mail: "Goede voornemens, TwinCAT 3 cursus gaat van start"

Geachte ,

Namens Beckhoff willen wij u allereerst een gelukkig en voorspoedig 2014 toewensen!

In Nederland gaan wij in januari reeds met de eerste TwinCAT 3 cursus van start. U kunt het jaar dus direct goed starten met een nieuwe en verfrissende blik op de IndustriŽle Automatisering. Verder schenken wij in deze nieuwsbrief aandacht aan de CX51xx Embedded PC. De CX51xx biedt u een combinatie van kracht, een energiezuinige processor, een compacte behuizing en is bovendien interessant geprijsd.

De CP32xx Panel PC tot slot, is een strak vormgegeven Panel PC met Multi-touch ondersteuning. Deze Panel PC voldoet aan de beschermingsklasse IP65 en kan op een draagarm worden gemonteerd.


 
Overgangscursus van TwinCAT 2 naar TwinCAT 3
Op 30 januari hebben wij reeds de eerste cursus voor de overgang van TwinCAT 2 naar TwinCAT 3 ingepland. Tijdens deze 1-daagse cursus ligt het accent op de zaken die u tegenkomt, als u uw TwinCAT 2 programma converteert naar de TwinCAT 3 omgeving. Een groot deel van de cursus zal "hands-on" zijn. Tevens komen de layout van de TwinCAT 3 omgeving, de licentiestructuur en de uitgebreide mogelijkheden van TwinCAT 3 tijdens deze cursus aan bod.

U kunt hier klikken voor onze video-invitatie. 
De Beckhoff.nl cursuspagina is geŁpdate met TwinCAT 3 cursussen
Inmiddels staan ook de TwinCAT 3 for Professionals cursus en de TwinSAFE cursus voor TwinCAT 3 ingepland op onze Beckhoff.nl cursuspagina. U treft op deze pagina de cursusdata, de cursusinhoud, de cursusprijzen en het inschrijfformulier. Als u interesse heeft om een TwinCAT 3 cursus te volgen, dan kunt u hier klikken om onze vernieuwde cursuspagina te bezoeken.
 
CX51xx Embedded PC met multi-Core Atom Processor
Met de introductie van de multi-Core Atom CPU voor de CX51xx Embedded PC range, biedt Beckhoff een krachtige en interessant geprijsde Embedded PC. De CX51xx bevindt zich in het middensegment van de Beckhoff Embedded PC range. Vanwege het geringe energieverbruik van de Atom processor, is deze Embedded PC serie fanless uitgevoerd.

De CX5120 heeft een single-core CPU, de CX5130 heeft een dual-core CPU en de CX5140 heeft een quad-core CPU.


 
Nieuwe IP65 Multi-touch Panel PC voor draagarmmontage
De CP32xx Multi-touch Panel PC is een krachtige Panel PC in een zeer compacte behuizing. De processor kan worden uitgevoerd met een Multi-Core i processor van de tweede, derde of zelfs vierde generatie.

Een ander voordeel is de goede warmtedissipatie, waardoor deze compacte Panel PC kan worden ingezet bij een omgevingstemperatuur van 0 tot 45įC. Alle componenten van de Panel PC zijn goed toegankelijk, zoals bijvoorbeeld een CFast kaart of SSD. Het display kan variŽren van 12 inch tot en met 24 inch. De hoge touch-point dichtheid van het touchscreen maakt een accurate bediening mogelijk en ook de bediening met dunne handschoenen is mogelijk.
 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. U kunt de nieuwe Beckhoff catalogus 2014 en/of Beckhoff bureaukalender 2014 via deze link bij ons aanvragen.

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl