Beckhoff.nl mail: "De laatste kans om u in te schrijven"
   7 januari 2015
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
EtherCAT Technology dagen, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar  
Compact multi-axis systeem, met snelle regelkringen en korte installatietijd  


Geachte ,

Wij willen u allereerst een gelukkig en een succesvol 2015 toewensen.

Dit jaar gaat direct alweer met een interessant evenement van start. Namelijk de EtherCAT Technology dagen, die voor de eerste maal in Nederland gehouden zullen worden. Op dinsdag 27 januari zal deze dag plaatsvinden op de Strip van de Hightech Campus in Eindhoven en op woensdag 28 januari zal een vergelijkbare dag plaatsvinden in het Experience Center van Voortman in Rijssen.


 
EtherCAT Technology dagen, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar
Inmiddels is het laatste moment aangebroken dat u zich nog kunt inschrijven voor de EtherCAT Technolgy dagen, die reeds over 3 weken zullen plaatsvinden in Nederland. Het aantal plaatsen is beperkt, schrijft u zich daarom zo snel mogelijk in. Inschrijving voor dit evenement is gratis.

De EtherCAT veldbus is zeer breed inzetbaar, van machinebouw tot laboratoriumtechniek, van windmolens tot aan landbouwvoertuigen en van deeltjesversnellers tot aan de procesindustrie. Wij verwachten dan ook een breed publiek met als gedeelde interesse besturingstechniek en de EtherCAT veldbus.

Tijdens de EtherCAT Technology dagen zal er een operatierobot van de Technische Universiteit Eindhoven te zien zijn, waarbij als communicatie de EtherCAT veldbus wordt toegepast. De Technische Universiteit Eindhoven zal tevens een lezing verzorgen over deze operatierobot.

Meer informatie over deze dagen en het programma treft u door >>hier<< te klikken.

 
Compact multi-axis systeem, met snelle regelkringen en korte installatietijd
Beckhoff heeft tijdens de SPS IPC Drives beurs in november, de nieuwe en compacte AX8000 serie servodrives gepresenteerd.

De AX8000 maakt hoog precieze positionering en machinebesturingen met extreem snelle cyclustijden mogelijk. Bovendien is er sprake van een korte installatie- en inbedrijfstellingstijd, doordat de benodigde as-modules eenvoudig achter elkaar geklikt kunnen worden.

De geďntegreerde One Cable Technology (OCT) functionaliteit en de directe integratie van SIL 3 Safety functionaliteit en mains filters maken de AX8000 drive tot een complete oplossing.

De AX8000 heeft een geďntegreerde TwinCAT runtime, die handige software modules biedt en een hoog precieze snelheids- en positieregelkringen mogelijk maakt. U kunt Motion Control projecten programmeren binnen de IEC 61131-3 talen, C++ en MATLAB/Simulink. Efficiënte diagnose staat u ter beschikking middels de TwinCAT Scope oscilloscope software en de assen kunnen optimaal worden ingeregeld middels de TwinCAT BodePlot functionaliteit.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. Registreer uzelf nu gratis voor de EtherCAT Technology Days. Klikt u hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl