Beckhoff.nl mail: "Klein, kleiner, ultra compact"
   3 januari 2018

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Modulaire machinebouw middels het ultra compacte AMP8000 servosysteem  
Beckhoff biedt high-end computer power middels de ultra compacte C6030 IPC  
Beckhoff is aanwezig op de ISE beurs in Amsterdam in hal 9 met standnummer B150  


Geachte ,

Allereerst willen wij u graag een gezond en succesvol 2018 toewensen!

Het jaar 2017 is voor Beckhoff zeer succesvol verlopen met een aanzienlijke groei van de omzet. Om de verwachte groei voor 2018 ook te kunnen realiseren zijn de productiefacaliteiten in Duitsland uitgebreid en hierop voorbereid. Ook zijn er vorig jaar verschillende nieuwe revolutionaire producten gepresenteerd tijdens de SPS, IPC, Drives 2017 beurs in Nürnberg.

In deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de nieuwe en compacte AMP8000 motor/drive combinatie, die gemonteerd kan worden op uw installatie en middels een enkele Power over EtherCAT kabel kan worden aangesloten op de besturing. De afmetingen van de besturingskast kunnen hierdoor veel compacter worden gehouden. Vervolgens wordt er aandacht besteed aan de C6030, een ultra compacte IPC met een krachtige quad-core i7 processor. En tenslotte treft u een uitnodiging voor de ISE beurs

De nieuwe Beckhoff catalogus 2018 en de nieuwe bureaukalender voor 2018 zijn beschikbaar en deze kunt u bij ons aanvragen via de link in de P.S. van deze nieuwsbrief.


 
Modulaire machinebouw middels het ultra compacte AMP8000 servosysteem

De ruimtebesparende AMP8000 integreert een servodrive direct in de servomotor, in een ultra compact design. Door de vermogenselektronica direct in de machine te plaatsen, blijft in de besturingskast alleen nog een voedingsmodule over. De voedingsmodule verzorgt de voeding voor meerdere servodrives in het veld middels een enkele EtehrCAT-P kabel en een distributiemodule in het veld.

Het resultaat is een significante besparing op het gebied van kosten, ruimte, materialen en installatiewerkzaamheden.

De AMP8000 servodrives en de distributiemodules voldoen aan beschermingsklasse IP67 en kunnen eenvoudig worden gecascadeerd, waardoor kabelafstanden korter kunnen zijn. Beckhoff levert voorgeassembleerde kabels, waardoor de logistiek aanzienlijk wordt vereenvoudigd en bekabelingsfouten kunnen worden geminimaliseerd.

 
Beckhoff biedt high-end computer power middels de ultra compacte C6030 IPC

Met de uiteenlopende applicatietoepassingen, is de eerder gepresenteerde C6015 IPC, reeds zeer succesvol gebleken. Met de komst van de krachtigere C6030 in deze ultra compacte IPC range komen de voordelen van een compacte bouwvorm, de universele toepasbaarheid en de flexibele installatiemogelijkheden nu ook beschikbaar voor complexere applicaties, die om meer processorkracht vragen.

De ultra compacte C6030 heeft afmetingen van slechts 132 mm x 132 mm x 67 mm en de toegepaste processor is een zeer krachtige core-i processor van de 6e of 7e generatie met een maximale snelheid van 3,6 GHz per core. De prijs voor de C6030 kan tot ca. 35% lager zijn dan vergelijkbare IPC's van Beckhoff in de C69xx range.

 
Beckhoff is aanwezig op de ISE beurs in Amsterdam in hal 9 met standnummer B150
De ISE 2018 beurs wordt gehouden in de RAI van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari. U bent van harte welkom op de Beckhoff stand in hal 9 met standnummer B150.

De ISE beurs is de leidende beurs op het gebied van media technologie. Beckhoff presenteert op deze beurs haar geïntegreerde besturingen voor media technologie, gebouwautomatisering en entertainment. 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl


P.S. U kunt de Beckhoff catalogus 2018 en/of de Beckhoff bureaukalender 2018 via deze link bij ons aanvragen.

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl