Beckhoff.nl mail: "In 2016 is de omzet van Beckhoff gestegen naar  679 miljoen euro"
   4 juli 2017

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Beckhoff Automation realiseert een omzetstijging van 9,5 procent naar 679 miljoen euro  
Het XTS systeem is nu ook beschikbaar in RVS hygenic design  
Intrinsiek veilige EtherCATklemmen voor het aansluiten van veldcomponenten  
Beckhoff is trotse sponsor van het studententeam Team FAST van de TU Eindhoven  
Best gelezen berichten van de vorige nieuwsbrief:  


Geachte ,

De omzet van Beckhoff is in 2016 gestegen met 9,5%. Deze omzetstijging wordt mede veroorzaakt door de ontwikkeling van nieuwe producten en een verbreding van de afzetmarkten. Het nieuw ontwikkelde XTS systeem in RVS uitvoering opent bijvoorbeeld nieuwe marktsegmenten binnen de voedingsmiddelenindustrie en de farmacie.

Beckhoff breidt het productgamma ook uit met intrinsiek veilige EtherCATklemmen die gebruikt kunnen worden in EX omgevingen, zoals bijvoorbeeld de procesindustrie.

Beckhoff sponsort Team FAST van de Technische Universiteit Eindhoven. Team FAST ontwikkelt 's-werelds eerste bus die aangedreven wordt middels Hydrozine. Hydrozine is een duurzame brandstof die CO2 neutraal geproduceerd kan worden en alleen water en CO2 als uitstoot oplevert.

Het Beckhoff UpDate Event zal worden gehouden op dinsdag 7 november 2017. Noteert u deze datum alvast in uw agenda!


 
Beckhoff Automation realiseert een omzetstijging van 9,5 procent naar 679 miljoen euro

De omzetstijging in 2016 kan toegeschreven worden aan de ontwikkeling van nieuwe producten, een brede marktpenetratie en de uitbreiding van het wereldwijde distributienetwerk.

De groei is in vergelijking tot de eerder gerealiseerde groei van 22% in 2015 enigszins gematigd. Desondanks is Directeur Hans Beckhoff zeer tevreden met deze respectabele groei, zeker in vergelijking tot de veel langzamere groei van de industriële automatiseringsmarkt in zijn geheel. En bovendien hebben de laatste twee jaren gecombineerd toch een uitstekende gemiddelde groei van 15% opgeleverd.

Voor 2017 verwacht Hans Beckhoff wederom een stabiele en gedegen groei, waaronder ook zeker in Nederland. In Nederland opereert het kantoor sinds het begin van dit jaar officieel onder de Beckhoff vlag.


 
Het XTS systeem is nu ook beschikbaar in RVS hygenic design

Het XTS systeem in de RVS uitvoering is geschikt voor gebruik binnen de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.

Deze versie van het XTS systeem opent een breed spectrum van nieuwe applicaties, ook voor het vullen van vloeistoffen bijvoorbeeld. Een optimale reiniging van het systeem is mogelijk door de hoge IP 69K beschermingsklasse, hoge chemische bestendigheid en het ontbreken van verborgen hoeken, randjes of naden.

Door een significante vermindering van de mechanische eisen, kunnen machines compacter en lichter worden opgebouwd, met minder bekabeling. De eindklant profiteert van een kleinere footprint, een hogere productiviteit, meer flexibiliteit en snellere omsteltijden op de machine.


 
Intrinsiek veilige EtherCATklemmen voor het aansluiten van veldcomponenten

De veldcomponenten kunnen middels de blauwe EtherCAT klemmen van Beckhoff aangesloten worden in explosiezone 0, 1 en 2.

Via de PC gebaseerde besturingstechnologie van Beckhoff kunt u automatiserings- en procestechnologie naadloos met elkaar combineren. U profiteert bovendien van alle voordelen van de geïntegreerde en uitgebreide diagnostische mogelijkheden van het EtherCAT I/O systeem. 
Beckhoff is trotse sponsor van het studententeam Team FAST van de TU Eindhoven

Beckhoff is trotse sponsor geworden van Team FAST van de TU Eindhoven. Team FAST bouwt momenteel aan 's-werelds eerste bus op Hydrozine, oftwel mierenzuur. Hydrozine is een duurzame en veilig te transporteren brandstof, die alleen water en CO2 als uitstootproducten oplevert. Hydrozine kan tevens CO2 neutraal worden geproduceerd.

Een brandstofcel die wordt aangedreven door middel van Hydrozine zorgt voor de aandrijving van de bus. Er wordt hiertoe een aanhanger met een accu achter de bus gekoppeld, waardoor de actieradius van de bus aanzienlijk wordt uitgebreid.

Middels een Beckhoff Embedded PC, EtherCAT I/O klemmen en de TwinCAT 3 besturingssoftware worden er op de aanhanger metingen verricht en de aansturing van het systeem verzorgd .

Team FAST heeft aankomende donderdag 6 juli vanaf 16:00 uur de presentatie van REX, de Range-Extender aanhanger voor de bus.


 
Best gelezen berichten van de vorige nieuwsbrief:


• Aanwezigheid Beckhoff Hannover Messe 2017…
• EL6861 BACnet MS/TP interface, tot 64 slaves aansluitbaar…
• Aanwezigheid Beckhoff Interpack Beurs…

Klik hier voor de vorige nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl


P.S. Het Beckhoff UpDate Event 2017 zal worden gehouden op dinsdag 7 november 2017. Noteert u deze datum alvast in uw agenda!

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl