Beckhoff.nl mail: Nederland Wereldkampioen voetbal
   3 juli 2018

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Tech United houdt de Nederlandse eer hoog op het WK RoboCup in Canada  
Angela Merkel en Hans Beckhoff hebben gesproken over AI  
Beckoff heeft TwinSAFE SC functionaliteit aan het intrinsiek veilige I/O segment toegevoegd  


Geachte ,

Onze Oranjehelden hebben zich helaas niet geplaatst voor het WK voetbal in Rusland, maar Tech United heeft de Nederlandse eer hoog weten te houden tijdens het WK robotvoetbal in Canada. Het RoboCupteam van de Technische Universiteit Eindhoven is wereldkampioen geworden in de Middle Size League. In een bloedstollende finale werd het Portugese team CAMBADA met 1-0 verslagen.

Als tweede item in deze nieuwsbrief wordt er aandacht geschonken aan de gesprekken die gevoerd zijn over Artificial Intelligence tussen de Duitse Bondskanselier, de Duitse regering en AI experts uit de markt, zoals Hans Beckhoff. Als laatste onderwerp in deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de nieuw geďntroduceerde Beckhoff safety klem voor toepassing binnen explosiegevaarlijke omgevingen.


 
Tech United houdt de Nederlandse eer hoog op het WK RoboCup in Canada

Behalve het WK voetbal in Rusland voor landenteams, is ook het WK voetbal voor robots gehouden in Canada. Tijdens de RoboCup 2018 zijn de EtherCAT voetbalrobots van de Technische Universiteit Eindhoven kampioen geworden. De robots zijn uitgerust met een Beckhoff compacte Box PC in combinatie met de Beckhoff EtherCAT I/O modules voor de besturing.

Door goed veldspel en uitmuntend keeperswerk, heeft team Tech United een prachtige 1-0 overwinning behaald in de finale. De enige wedstrijd die Tech United verloren heeft, was de wedstrijd tegen de organisatie. Deze wedstrijd van "de mens" tegen 'de robot" was helaas nog te hoog gegrepen voor de robots van Tech United. Het doel is om in 2050 de menselijke werledkampioen te kunnen verslaan met de robots.

Klikt u >>>hier<<< voor een korte impressievideo van de finale!

 
Angela Merkel en Hans Beckhoff hebben gesproken over AI

Op disdag 29 mei is er overleg geweest tussen Angela Merkel, de Duitse regering en experts op het gebied van artificial intelligence. Zo ook was managing director Hans Beckhoff hierbij aanwezig. Tijdens dit overleg is er gesproken over de potentie en uitdagingen van artificial intelligence. Het doel van de meeting was om alle informatie over AI te bundelen en een nationale stratigie op te stellen voor het bedrijfsleven en de samenleving, ter promotie van AI.

Hans Beckhoff heeft hierbij gesproken over de voordelen van AI op het gebied van deep learning en voice control voor machines en devices, veelal in de moedertaal van de gebruiker. Ook is er over de MATLAB integratie binnen TwinCAT gesproken, gecombineerd met AI en wat hier de mogelijkheden van zijn.

 
Beckoff heeft TwinSAFE SC functionaliteit aan het intrinsiek veilige I/O segment toegevoegd

De ELX klemmen zijn door Beckhoff ontwikkeld om ook in explosiegevaarlijke omgevingen het  EtherCAT netwerk uit te kunnen breiden. Deze klemmen voldoen aan de ATEX en de IECEx standaard en zijn hierdoor toepasbaar voor sensoren in explosiegevaarlijke zones. Aan deze serie voegt Beckhoff nu een nieuw product toe. Dit is de ELX TwinSAFE SC klem. Deze klemmen bieden een combinatie van de EX functionaliteit met de TwinSAFE Single Channel functionaliteit. Hierdoor wordt het mogelijk om ook binnen een explosiegevaarlijke omgeving gebruik te maken van analoge safety functionaliteit. 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl