Beckhoff.nl mail: "Schokbestendige I/O modules"
   2 juni 2015
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Standaard Beckhoff I/O modules voor extreme toepassingen  
Beckhoff XTS systeem ideaal voor de verpakkingsindustrie  
Varta maakt gebruik van de Beckhoff open PC technologie  
Compacte fanless Beckhoff CP27xx Panel PC met multicore Atom CPU  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de robuustheid van de Beckhoff I/O modules. Deze kunnen ook onder zwaardere omstandigheden worden ingezet. Bij het tweede item schenken wij aandacht aan de mogelijkheden van het XTS systeem en treft u ook een animatiefilmpje.

Varta maakt gebruik van de Beckhoff PC technologie om microbatterijen in blisters te verpakken. Er is een koppeling gemaakt met het ERP systeem dat geheel past binnen de Industry 4.0 gedachte. Tot slot van deze nieuwsbrief schenken wij aandacht aan de fanless CP27xx multi-touch en multicore Atom Panel PC. Deze drie eigenschappen zijn verenigd in een hele compacte behuizing.


 
Standaard Beckhoff I/O modules voor extreme toepassingen

Beckhoff heeft een brede range van geschikte producten voor zwaardere omgevingscondities, zoals extreme temperaturen en mechanische belastingen als gevolg van schokken en trillingen.

Het meest in het oog springende voordeel, is dat zonder extra kosten en met de standaard Beckhoff I/O componenten aan deze hogere systeemeisen voldaan kan worden. Optioneel is coating van de PCB's ook mogelijk.


 
Beckhoff XTS systeem ideaal voor de verpakkingsindustrie

Het XTS systeem maakt het mogelijk om producten zeer flexibel te kunnen bewegen en bewerken. Elke mover kan vanuit de TwinCAT omgeving als een separate as worden bewogen.

Hierdoor kan on the fly vanuit de software worden omgesteld naar een ander formaat product. Het XTS systeem kan middels EtherCAT ook heel nauwkeurig met een tweede XTS systeem, een robotarm of een transportband worden gesynchroniseerd. Een voorbeeldfilmpje treft u door >>hier<< te klikken.

 
Varta maakt gebruik van de Beckhoff open PC technologie

Middels een gecentraliseerd data managementsysteem en de Beckhoff open PC technologie is het voor Varta mogelijk om hoge volumes en uiteenlopende varianten van microbatterijen betrouwbaar en flexibel te verpakken.

De blisterverpakkingsmachine is middels een Beckhoff C6640 Control Cabinet PC verbonden met het ERP systeem, geheel in lijn met de moderne Industry 4.0 gedachte.

Verder maakt Varta nog gebruik van de Beckhoff EtherCAT I/O klemmen, de AX5203 EtherCAT servodrives en de TwinCAT besturingssoftware voor de aansturing van de machine. 
Compacte fanless Beckhoff CP27xx Panel PC met multicore Atom CPU

Met deze multi-touch CP27xx inbouw Panel PC, biedt Beckhoff een krachtige oplossing voor de besturing, bediening en monitoring van machines.

Groot voordeel van deze Panel PC is de compacte fanless behuizing, die gecombineerd wordt met een krachtige multicore Atom CPU.

De CP27xx is verkrijgbaar met 8 verschillende display afmetingen, variërend van 11,6 tot en met 24 inch. Het front heeft beschermingsklasse IP65 en de CP27xx Panel PC kan worden ingezet bij omgevingstemperaturen tussen de 0 en 55 °C.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl