Beckhoff.nl mail: "Extreem efficiënte en compacte motion oplossing"
   7 juni 2016
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Efficiënte I/O en motion oplossing voor hoge productievolumes  
Meer processorkracht geďntegreerd in een kleine controller  
Beckhoff Customer Focus TDC Doysis vulmachine voor tabakspouches  
Best gelezen berichten van de voorlaatse e-mail:  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de compacte en eenvoudig te bekabelen EtherCAT plug-in EJ modules. Verder presenteert Beckhoff met de CX8190 een hele compacte controller die met TwinCAT 3 runtime uitgevoerd kan worden.

In het item Beckhoff Customer Focus wordt deze keer de hightech Doysis machine van de machinebouwer TDC uit Kampen nader belicht. Tot slot treft u in de P.S. van deze nieuwsbrief een inschrijflink voor de zeer interessante Matlab Expo 2016 in Eindhoven.


 
Efficiënte I/O en motion oplossing voor hoge productievolumes

De EJ-serie I/O klemmen van Beckhoff bieden een efficiënte bedradingsoplossing en zijn ontwikkeld ten behoeve van grote en medium aantallen van machines.

Met de nieuwe motion modules wordt de compacte drive technologie van Beckhoff naadloos geďntegreerd in een plug-in module concept. Dit maakt een extreem compacte I/O en motion oplossing mogelijk, die perfect aansluit op de wensen van de klant.

Met deze I/O modules is het mogelijk om DC-motoren tot en met 3,5 A, servomotoren tot en met 4,5 A en stappenmotoren tot en met 5 A aan te sturen. Voor het aansturen van hoogdynamische applicaties met meerdere assen, wordt het gebruik van de EJ9576 brake chopper module aangeraden.


 
Meer processorkracht geďntegreerd in een kleine controller

Met de introductie van de CX81xx Embedded PC serie wordt er in een compacte controller behuizing significant meer processorkracht geboden. De CX8190 voor Ethernet is het eerste beschikbare apparaat in het ultra-compacte “kopstation-formaat” dat geschikt is voor de TwinCAT 3 automatiseringssoftware.

De 32-bit, 600 Mhz ARM Cortex-A9 processor biedt drie maal de processorkracht vergeleken met de bestaande CX8000 serie en ook het 8-voudige aan geheugen met 512 MB aan RAM.

 
Beckhoff Customer Focus TDC Doysis vulmachine voor tabakspouches

TDC is een zeer vooruitstrevende machinebouwer binnen de tabaksindustrie, waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van Beckhoff besturingen en servotechniek voor het automatiseren van de tabaksverpakkingsmachines. In 2012 maakte TDC voor het eerst kennis met het Beckhoff XTS systeem.

Het XTS bevond zich nog in de prototype fase, maar TDC zag direct al de potentie van het XTS systeem voor de Doysis machine. TDC en Beckhoff zijn gezamenlijk het verdere ontwikkeltraject ingegaan, waarbij TDC een belangrijke input heeft geleverd middels het ontwikkelen van een eigen railsysteem. Op de Doysis machine verzorgt het XTS systeem de handling van de tabakspouches.

U kunt >>hier<< klikken voor meer informatie en een video van de Doysis tabaksverpakkingsmachine.

 
Best gelezen berichten van de voorlaatse e-mail:

• Beckhoff realiseert 22% omzetstijging….
• Beckhoff beurs TV Hannover Messe….
• Beckhoff webinar nieuwe features TwinCAT 3 Build 4020….

Klik hier voor de mailing van vorige maand.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. Beckhoff neemt deel aan de Matlab Expo 2016, die wordt gehouden op dinsdag 28 juni in Eindhoven.
Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl