Beckhoff.nl mail: Een plaatje van een machine met TwinCAT HMI
   6 juni 2018

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
TwinCAT HMI is nu leverbaar  
Overcurrent protection terminal zorgt voor besparing, een compacte bouwvorm en diagnose  
Hans Beckhoff blikt terug op het afgelopen jaar: +19%  
Aangepaste privacyverklaring  


Geachte ,

Tijdens de Hannover Messe 2018 heeft Beckhoff meerdere nieuwe producten gepresenteerd, zoals de release van de nieuwe Twincat HMI software en de overcurrent protection klemmen van de EL922x serie.

Daarnaast heeft directeur Hans Beckhoff een presentatie gegeven over de bedrijfsresultaten en de wereldwijde ontwikkelingen van Beckhoff Automation. Tot slot treft u meer informatie over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en de aangepaste privacyverklaring van Beckhoff Automation BV.


 
TwinCAT HMI is nu leverbaar

Sinds de Hannover Messe van 2018 is de TwinCAT HMI software leverbaar geworden.

De nieuwe TwinCAT HMI software is een op HTML 5 en javascript gebaseerd platform, dat meerdere functies samenbrengt binnen één omgeving. Binnen de TwinCAT HMI communiceert het project met een HMI server. De HMI clients kunnen hun data ophalen bij deze HMI Server.

De HMI kan on the fly worden aangepast en wijzigingen kunnen direct in een live watchwindow worden bekeken, waardoor snel getest kan worden en het designproces snel doorlopen kan worden. Verder beschikt de TwinCAT HMI software over responsive design en is browser onafhankelijk.

 
Overcurrent protection terminal zorgt voor besparing, een compacte bouwvorm en diagnose

Naast de release van de nieuwe HMI software heeft beckhoff ook een aankondiging gedaan van de nieuwe overcurrent protection terrminals.

Deze terminals intergreren de overcurrent protection functie in de EtherCAT I/O klem. Dit zorgt ervoor dat er geen externe overcurrent beveiligingen benodigd zijn zoals zekeringen. Dit bespaart niet alleen op de benodigde installatietijd, maar ook een besparing in ruimte en kosten kan worden gerealiseerd.

Deze nieuwe overcurrent protection klemmen zullen beschikbaar komen in 1- of 2-kanaals uitvoering met een maximale beveiliging van 10 Ampère. Ook zal er een serie overcurrent protection terminals met extra functionaliteit beschikbaar komen.

 
Hans Beckhoff blikt terug op het afgelopen jaar: +19%

Hans beckhoff heeft tijdens de Hannover Messe een presentatie gehouden, waarin hij terugblikte op het zeer succesvol verlopen jaar 2017.

Tijdens deze presentatie meldde hij dat de omzet van Beckhoff het afgelopen jaar is gestegen naar een omzet van 810 miljoen euro. Dit houdt in dat Beckhoff het afgelopen jaar met 19% is gegroeid. Daarnaast is het aantal werknemers gegroeid naar een totaal van meer dan 4000 werknemers. 1000 van deze werknemers werken buiten Duitsland, waardoor Beckhoff een grote internationale groei heeft geboekt.

De productiefacaliteiten van Beckhoff zijn in het afgelopen jaar dusdanig uitgebreid, dat Beckhoff ook reeds is voorbereid op verdere toekomstige groei.

 
Aangepaste privacyverklaring

Naar aanleiding van de nieuwe EU-wetgeving inzake gegevensbescherming, willen we u graag informeren dat we onze privacyverklaring hebben bijgewerkt.

Meer informatie over ons privacystatement treft u door >>>hier<<< te klikken.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl