www.beckhoff.nl
 6 mei 2014 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

High-Tech Systems beurs
Interpack verpakkingsbeurs
Google Glass voor diagnose
Robuuste IP 67 I/O

 Beckhoff.nl mail: "Beckhoff aanwezig op High-Tech Systems 2014"

Geachte ,

Deze week is Beckhoff aanwezig op de High-Tech Systems 2014 beurs in 's-Hertogenbosch en vanaf 8 mei start ook de Interpack verpakkingsbeurs in Düsseldorf. U bent uiteraard van harte welkom om ons te bezoeken tijdens deze beurzen. In onderstaande nieuwsbrief treft u uitgebreidere informatie met betrekking tot deze twee beurzen.

Verder hebben wij in deze nieuwsbrief een item over de koppelingsmogelijkheid van een Google Glass met de Beckhoff TwinCAT besturingssoftware en ten slotte een item over de robuuste IP 67 EtherCAT Boxen met een behuizing van gegoten zink. Deze EtherCAT Boxen zijn geschikt voor toepassing binnen projecten met veeleisende omgevingscondities.


 
Beckhoff is aanwezig met een stand op de High-Tech Systems 2014 beurs
High-Tech Systems 2014 wordt gehouden op woensdag 7 mei en donderdag 8 mei in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. U treft de Beckhoff stand bij de beursingang met standnummer 25. Op onze stand is een volledig werkend XTS systeem te zien.

Directeur Jeroen Slobbe van TDC zal woensdag 7 mei om 9:30 een lezing verzorgen over de succesvolle implementatie van het XTS systeem op TDC's verpakkingsmachine voor tabak, met als titel: "Against all odds; the price to be first on the market".

 
Beckhoff is aanwezig met een stand op de Interpack beurs in Düsseldorf
De beurs start op 8 mei en duurt tot en met 14 mei. U treft het "Beckhoff Solution Forum" in de Outdoor area met standnummer FG 15-1.

Beckhoff toont hier verschillende oplossingen voor de verpakkingsindustrie, zoals het Beckhoff XTS systeem, de multi-touch Control Panels, TwinSAFE, de object georiënteerde TwinCAT 3 software met Microsoft Visual Studio integratie en de compacte EtherCAT servoklem met 1-kabeltechnologie. 
De Google Glass vormt een prima hulpmiddel om de status van uw machine te bekijken
Met de "Augmented-reality Glasses"  van Google is het mogelijk om door verschillende visualisatieschermen te navigeren, diagnose te stellen en ook zaken in te stellen op uw machine. Beckhoff heeft dit laten zien tijdens de Hannover Messe van 2014.

Beckhoff heeft de Google Glass middels een webvisualisatie  gekoppeld met de TwinCAT besturingssoftware. De koppeling van de Google Glass met de besturing past goed binnen het "Industry 4.0" concept, ook wel Smart Factory Automation genoemd. 
Beckhoff introduceert nieuwe robuuste EtherCAT IP 67 I/O modules
De EtherCAT Boxen hebben een behuizing van gegoten zink en kunnen worden ingezet voor applicaties met ruige en veeleisende omgevingscondities. De boxen zijn geschikt voor toepassing binnen extended temperature condities van -25°C tot +60°C. Applicaties waar deze robuuste EtherCAT Boxen toegepast kunnen worden, zijn bijvoorbeeld: perslijnen, metaalgieterijen, automotive applicaties of robot lasapplicaties waarbij lasspetters op kunnen treden.

De gegoten zink modules hebben het typenummer ERxxxx en zijn een aanvulling op de reeds bestaande IP67 EtherCAT Boxen met een kunststof behuizing en de IP69K EtherCAT boxen, die door de naadloze en afgeronde behuizing van RVS, een volledig hygiënisch design hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. De nieuwe magazines PC Control en de Beckhoff nieuws 05' 2014 zijn uit. U kunt één of beide magazines via deze link bij ons aanvragen.

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl