Beckhoff.nl mail: "Beckhoff realiseert een omzetstijging van 17%"
   5 mei 2015
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Beckhoff overtreft de 500 miljoen euro mijlpaal met een omzetgroei van 17%  
De EtherCAT voetbalrobots en zorgrobots van de TU Eindhoven zijn Europees kampioen  
Heeft u de Beckhoff beurs TV al gezien?  


Geachte ,

Het jaar 2014 is heel succesvol verlopen voor Beckhoff en Hans Beckhoff is zeer tevreden met de wereldwijde omzetgroei van 17%, waaraan de verschillende vestigingen van Beckhoff wereldwijd hebben bijgedragen. Hiermee doorbreekt Beckhoff de 500 miljoen euro omzetgrens.

Als sponsor van het Tech United RoboCup team van de Technische Universiteit Eindhoven, zijn wij zeer trots dat zij op twee fronten Europees kampioen zijn geworden tijdens het RoboCup event.

Als laatste item van deze nieuwsbrief treft u een link naar de Beckhoff Beurs TV video's die tijdens de Hannover Messe zijn opgenomen.


 
Beckhoff overtreft de 500 miljoen euro mijlpaal met een omzetgroei van 17%
De omzet van Beckhoff steeg in 2014 naar een omzetbedrag van 510 miljoen euro. Beckhoff heeft hiertoe de wereldwijde verkoop organisatie verder uitgebreid. Het personeelsbestand is met 12% gegroeid, naar 2.800 medewerkers.

Bovendien zal Beckhoff in 2015 voor 40 miljoen investeren in Research & Development, om u in de toekomst ook weer te kunnen voorzien van "state-of-the-art" besturingsoplossingen.

Directeur Hans Beckhoff is ook zeer positief gestemd over de huidige markt en verwacht, zoals het zich nu laat aanzien, voor 2015 wederom een dubbelcijferige groei van de omzet. 
De EtherCAT voetbalrobots en zorgrobots van de TU Eindhoven zijn Europees kampioen
De EtherCAT voetbalrobots hebben de Portugal Open gewonnen en de EtherCAT zorgrobots AMIGO en SERGIO van Tech United hebben de RoboCup@Home league van de German Open gewonnen. De verschillende robots worden aangestuurd middels Beckhoff componenten en de EtherCAT veldbus.

De voetbalrobots hebben de finale met 6-1 gewonnen van het Portugese team CAMBADA. Tech United ligt met de voorbereidingen voor de RoboCup dus goed op schema voor het naderende wereldkampioenschap over 3 maanden in China. 
Heeft u de Beckhoff beurs TV al gezien?
In de video's die op de Hannover Messe 2015 zijn opgenomen, vertellen de Beckhoff Product Managers over de laatste productontwikkelingen.

Klikt u >>hier<< om deze video's nog eens rustig te kunnen bekijken. 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. Beckhoff Nederland heeft een uitgebreid cursusaanbod voor de TwinCAT 2 en TwinCAT 3 programmeeromgeving.    Meer informatie over het cursusaanbod, de cursusdata en het inschrijfformulier treft u hier .

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl