Beckhoff.nl mail: "Beckhoff realiseert een omzetstijging van 22 procent"
   3 mei 2016
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Beckhoff heeft in 2015 een omzet van 620 miljoen euro gerealiseerd  
Dag 1 Beckhoff beurs TV  
Dag 2 Beckhoff beurs TV  
Dag 3 Beckhoff beurs TV  
Dag 4 Beckhoff beurs TV  
Beckhoff webinar met betrekking tot nieuwe features van TwinCAT 3 build 4020  


Geachte ,

Het jaar 2015 is succesvol verlopen voor Beckhoff en Hans Beckhoff blikt dan ook zeer tevreden terug naar een gerealiseerde wereldwijde omzetgroei van maar liefst 22%. Hiermee stijgt de omzet van Beckhoff met 110 miljoen euro, naar een bedrag van 620 miljoen euro.

Tijdens de Hannover Messe zijn vier interessante video's van Beckhoff Beurs TV opgenomen. Mocht u de Hannover Messe niet hebben bezocht, dan bent u binnen enkele minuten weer op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen die Beckhoff tijdens de Hannover Messe heeft gepresenteerd.

Als laatste item van deze nieuwsbrief treft u een link naar een webinar, waarin vele nieuwe features van de nieuw geďntroduceerde build 4020 van TwinCAT 3 zullen worden uitgelegd.


 
Beckhoff heeft in 2015 een omzet van 620 miljoen euro gerealiseerd

De omzet van Beckhoff steeg in 2015 met maar liefst 22%. Beckhoff heeft hiertoe de wereldwijde verkoop organisatie verder uitgebreid. Het personeelsbestand is met 7% gegroeid, naar 3.000 medewerkers.

Bovendien zal Beckhoff in 2016 voor 45 miljoen investeren in Research & Development, om u in de toekomst ook weer te kunnen voorzien van "state-of-the-art" besturingsoplossingen.

Directeur Hans Beckhoff is ook zeer positief gestemd over de huidige markt en verwacht, zoals het zich nu laat aanzien, voor 2016 wederom een dubbelcijferige groei van de omzet. 
Dag 1 Beckhoff beurs TV

Binnen het industrie 4.0 forum toont Beckhoff aan de hand van IoT en industrie 4.0 producten, dat applicaties nu al industrie 4.0 geschikt gemaakt kunnen worden met de huidige PC based control technologie van Beckhoff.

Verder komen tijdens dag 1 de hoogprecieze meettechnologie, de EtherCAT steekbare I/O modules ten behoeve van compacte aandrijftechniek en de nieuwe TwinCAT HMI software aan bod.

 
Dag 2 Beckhoff beurs TV

Met het nieuwe EK9160 IoT kopstation wordt het eenvoudig mogelijk om veilig data met de cloud te communiceren. In de cloud kan de data vervolgens verder verwerkt worden door bijvoorbeeld een virtuele TwinCAT PLC toe te passen, of de data weg te schrijven naar een database in de cloud.

Voor de analyse van de data kan gebruik worden gemaakt van TwinCAT Analytics dat zowel op het locale systeem als in de cloud kan draaien.

 
Dag 3 Beckhoff beurs TV

Tijdens een persconferentie maakt Hans Beckhoff bekend dat Beckhoff in 2015 een omzetstijging heeft gerealiseerd van maar liefst 22%, waarbij de totale omzet van 2015 uitkwam op 620 miljoen euro.

Op de SAP stand draaide het XTS lineaire transportsysteem van Beckhoff, waarbij de gegevens voor de productie werden aangeleverd vanuit een SAP database in de cloud.

Met de nieuwe CX8100 serie Embedded PC's, presenteert Beckhoff een compacte en krachtige Embedded PC, die de TwinCAT 3 runtime ondersteunt. Binnen het IPC segment introduceert Beckhoff een compacte Panel PC en een compacte IPC met multi-core Atom processor, voor de kleine en mid-range automatisering van machines.

 
Dag 4 Beckhoff beurs TV

Tijdens de laatste dag van Beckhoff beurs TV wordt stilgestaan bij de mijlpalen 30 jaar Beckhoff PC based control technologie en 20 jaar TwinCAT automation technlogie.

Het XTS lineaire transportsysteem was op de Beckhoff stand in verschillende uitvoeringsvormen te bekijken. Ook is te zien hoe middels EtherCAT-P de verschillende componenten en I/O modules op de machine middels een enkele kabel aangesloten kunnen worden.

De USA was dit jaar partnerland van de Hannover Messe en Beckhoff USA maakte dit jaar ook bekend een kantoor in Silicon Valley geopend te hebben.

 
Beckhoff webinar met betrekking tot nieuwe features van TwinCAT 3 build 4020

Met de nieuwe Build 4020 integreert Beckhoff een groot aantal nieuwe features in TwinCAT 3.1. Build 4020 draait onder Visual Studio 2015 en ondersteunt het Windows 10 besturingssysteem.

Er zijn nieuwe features voor PLC, C++ en MATLAB gebruikers, extra motion functies voor NC I en CNC applicaties en een Remote Manager voor het adminstreren van meerdere TwinCAT versies op 1 engineering PC.

In deze webinar van 30 minuten zal TwinCAT Product Manager Dr. Josef Papenfort de nieuwe Build 4020 van TwinCAT 3.1 presenteren en naderhand beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden. De webinar is bedoeld voor technisch georiënteerde gebruikers. De webinar start op: Di. 10.05.2016, 5:00 pm UTC+2.

Schrijft u zich nu in!

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl