Beckhoff.nl mail: "Beckhoff realiseert een omzetstijging van 19 procent"
   1 mei 2018

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Beckhoff heeft in 2017 een omzet van 810 miljoen euro gerealiseerd  
Dag 1 Beckhoff beurs TV  
Dag 2 Beckhoff beurs TV  
Dag 3 Beckhoff beurs TV  
Dag 4 Beckhoff beurs TV  


Geachte ,

Het jaar 2017 is succesvol verlopen voor Beckhoff en directeur Hans Beckhoff blikt dan ook zeer tevreden terug naar een gerealiseerde wereldwijde omzetgroei van maar liefst 19%. Hiermee stijgt de omzet van Beckhoff met 131 miljoen euro, naar een bedrag van 810 miljoen euro.

Deze omzetgroei heeft Hans Beckhoff gepresenteerd tijdens de Hannover Messe, die vorige week werd gehouden. Tijdens deze beurs zijn ook vier interessante video's van Beckhoff Beurs TV opgenomen. Mocht u de Hannover Messe niet hebben bezocht, dan bent u binnen enkele minuten weer op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen die Beckhoff tijdens de Hannover Messe heeft gepresenteerd.


 
Beckhoff heeft in 2017 een omzet van 810 miljoen euro gerealiseerd

De omzet van Beckhoff steeg in 2017 met maar liefst 19%. Beckhoff heeft hiertoe de wereldwijde verkooporganisatie verder uitgebreid. Het personeelsbestand is met 16% gegroeid, naar 3.900 medewerkers. De groei van Beckhoff Nederland houdt gelijke tred, waardoor er verschillende vacatures open staan.

Beckhoff investeert in 2018 in totaliteit voor 110 miljoen euro, waarvan 60 miljoen in Research & Development, om u in de toekomst ook weer te kunnen voorzien van "state-of-the-art" besturingsoplossingen. En Beckhoff investeert bovendien voor 50 miljoen in productiegebouwen en productiemachines, om ook weer klaar te zijn voor toekomstige groei en de levertijden verder te verkorten.

Directeur Hans Beckhoff is ook zeer positief gestemd over de huidige marktontwikkeling en verwacht, zoals het zich nu laat aanzien, voor 2018 wederom een dubbelcijferig groeipercentage van de omzet.

 
Dag 1 Beckhoff beurs TV

Tijdens dag 1 van Beckhoff beurs TV komen de volgende onderwerpen aan bod: beeldverwerkingsmogelijkheden middels TwinCAT Vision, gesproken invoer en informatieverstrekking met behulp van TwinCAT Speech en EtherCAT meetmodules in een economy uitvoering.

Klikt u >>>hier<<< voor de video van beursdag 1. 
Dag 2 Beckhoff beurs TV

Tijdens dag 2 van Beckhoff beurs TV komen de volgende onderwerpen aan bod: uitbreiding van de ultra-compacte IPC serie met de C6030 en de C6017, de in een I/O klem geďntegreerde overstroombeveiliging met uitgebreide diagnosemogelijkheden en het internationale "visitor program".

Klikt u >>>hier<<< voor de video van beursdag 2.


 
Dag 3 Beckhoff beurs TV

Tijdens dag 3 van Beckhoff beurs TV komen de volgende onderwerpen aan bod: de huidige ontwikkeling van Beckhoff, presentatie van TwinCAT Speech – de spraakgebaseerde invoer en informatieverstrekking – voor besturingssystemen en EtherCAT klemmen voor energiemanagement.

Klikt u >>>hier<<< voor de video van beursdag 3.


 
Dag 4 Beckhoff beurs TV

Tijdens dag 4 van Beckhoff beurs TV komen de volgende onderwerpen aan bod: technologie studies met betrekking tot enkele nieuwe real-time communicatie topologiën en het AMP8000 gedistribueerde Servo Drive systeem met geďntegreerde vermogenselectronica.

Klikt u >>>hier<<< voor de video van beursdag 4.


 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl