www.beckhoff.nl
 5 maart 2013 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

Hannover Messe
OPC Day Europe 2013
EK1960 TwinSAFE Controller
Beckhoff RVS motoren

 Beckhoff.nl mail: "Beckhoff Hannover Messe hal 9 standnummer F06"

Geachte ,

De Hannover Messe wordt gehouden van 8 tot en met 12 april. Beckhoff is aanwezig met een grote stand in hal 9 met standnummer F06. Beckhoff heeft ook nog een tweede stand op de Hannover Messe Wind beurs in hal 27 met standnummer E40. Op deze stand laat Beckhoff de besturingsmogelijkheden zien met betrekking tot windmolenparken.

Beckhoff laat op de Hannover Messe Wind beurs zien hoe alle besturingsfuncties van een windmolenpark kunnen worden ge´ntegreerd binnen een enkel besturingsplatform.Tijdens de Hannover Messe treft u de Beckhoff stand in hal 9 F06
De Hannover Messe wordt gehouden van 8 tot en met 12 april 2013. Beckhoff presenteert op deze beurs weer enkele highlights, zoals het XTS Systeem, de EK1960 uitgebreide TwinSAFE module, nieuwe communicatiemodules voor de CX2000 Embedded PC range, de TwinCAT 3.1 software, de multi-touch Control Panels en de nieuwe servoklem waarop motoren met de 1-kabeltechnologie aangesoten kunnen worden.

U kunt gratis kaarten aanvragen voor de Hannover Messe door >>hier<< te klikken.
 

Beckhoff spreker aanwezig tijdens Europese OPC dag bij Yokogawa
De OPC Day Europe wordt dit jaar gehouden op woensdag 15 mei en donderdag 16 mei 2013 bij Yokogawa in Amersfoort. Er komen diverse sprekers aan het woord tijdens dit event.

Van Beckhoff zal Stefan Hoppe een lezing geven. Hij is TwinCAT Product Manager en zijn focus ligt op het gebied van connectiviteit en Embedded software.
 

EK1960 combinatie van TwinSAFE PLC, EtherCAT kopstation en TwinSAFE I/O
De EK1960 voldoet aan de veiligheidsstandaard IEC 61508 SIL 3 en DIN EN ISO 13849-1:2008 Ple. De EK1960 kan als een autonome of een decentrale veiligheidscontroller worden ingezet en beschikt over 20 digitale safety ingangen en 10 digitale safety uitgangen in ÚÚn behuizing.

Extra EtherCAT klemmen kunnen worden toegevoegd middels de ge´ntegreerde E-bus interface. Het is mogelijk om tot 32 connecties naar andere TwinSAFE componenten te maken. Door >>hier<< te klikken treft u een video met enkele toepassingsmogelijkheden.
 

Beckhoff RVS AM8800 motoren voldoen aan de strenge EHEDG normering
De motoren hebben een 'Hygenic Design' en voldeden reeds aan de FDA eisen. Daarnaast zijn de motoren nu ook gecertificeerd volgens de strenge EHEDG Class I (European Hygienic Engineering & Design Group) richtlijnen.

Dit betekent dat de motoren eenvoudig schoongemaakt en ontsmet kunnen worden, zonder dat hiervoor onderdelen gedemonteerd hoeven te worden. De motoren zijn hiermee geschikt voor de 'CIP Method' (Clean-in-Place) reiniging van een vaste installatie. Beckhoff heeft ook RVS tandwielkasten beschikbaar voor deze serie motoren.
 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. Wilt u de Beckhoff 'windmolen' stand in hal 27 met standnummer E40 bezoeken tijdens de Hannover Messe Wind? U kunt hier klikken om gratis kaarten aan te vragen.

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl