www.beckhoff.nl
 4 maart 2014 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

Hannover Messe
Beckhoff CP22xx Panel PC
Beckhoff Webinars
Beckhoff Social Media
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

 Beckhoff.nl mail: "Beckhoff aanwezig tijdens Hannover Messe"

Geachte ,

Nederland zal dit jaar partnerland zijn op de Hannover Messe. Op de Beckhoff stand zal daarom aandacht besteed worden aan verschillende Nederlandse applicaties. Op de Beckhoff stand treft u tevens een Industry 4.0 forum. Een belangrijk onderdeel van Industry 4.0 is met name de slimme communicatie tussen machinebesturingen onderling. Beckhoff besturingen bieden reeds vele jaren goede mogelijkheden hiervoor.

In deze nieuwsbrief treft u verder de nieuwe krachtige CP22xx inbouw Panel PC met een multi-touch Control Panel en een multi-core CPU. In de laatste items wijzen wij u graag op enkele "nieuwe" Beckhoff online informatiemogelijkheden. Middels webinars en social media houden wij u graag op de hoogte van het laatste Beckhoff nieuws.


 
De Hannover Messe wordt dit jaar gehouden van maandag 7 april tot en met vrijdag 11 april
U treft de Beckhoff stand met meer dan 1.000 m≤ automatiseringstechnologie, in hal 9 met standnummer F06. Belangrijk thema op de Hannover Messe dit jaar is: "Industry 4.0". Het doel van Industry 4.0 is om de productie flexibeler, efficiŽnter en duurzamer in te richten, middels communicatie en intelligentie. Hierdoor wordt het voor producenten mogelijk om de concurrentiepositie aanzienlijk te verbeteren.

Op de Beckhoff stand is speciaal een Industry 4.0 forum ingericht, waar Beckhoff laat zien, dat alle basistechnologiŽn, functies en services voor Industry 4.0, vandaag de dag al beschikbaar zijn.

Nederland is dit jaar bovendien verkozen tot partnerland op de Hannover Messe. Beckhoff zal dit jaar daarom ook extra aandacht besteden aan het Nederlandse bedrijfsleven op de Beckhoff stand.

 
Beckhoff presenteert een nieuwe krachtige multi-touch Panel PC voor inbouw
De CP22xx inbouw Panel PC is het meest krachtige apparaat in de flexibele multi-touch Panel range van Beckhoff. De Panel PC combineert de voordelen van een modern multi-touch scherm, met krachtige multi-core processortechnologie voor de automatiserings- en besturingstaken.

De Panel PC kan worden uitgevoerd met een Intel Celeron Core i3, i5 of i7 processor van de 3e of 4e generatie. Het display is uitvoerbaar in een formaat startend van 12 inch tot en met 24 inch.

 
Beckhoff webinars staan online
Met de Webinars biedt Beckhoff klanten en geÔnteresseerden de mogelijkheid om online deel te nemen aan presentaties over Beckhoff producten en technologiŽn. De online seminars worden uitsluitend door Beckhoff technologie-experts geleid en duren circa 30 minuten. Aan het eind van de webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Recent zijn er verschillende informatieve webinars gegeven, waarin diverse interessante onderwerpen worden behandeld, zoals TwinCAT 3 met Matlab/Simulink integratie, TwinCAT 3 licentiestructuur, TwinCAT connectivity, TwinCAT 3 Scope, Robot-applicaties middels TwinCAT Motion Control, etc. Nieuwe webinars zullen binnenkort weer worden ingepland.

De webinars zijn te bekijken door  hier te klikken.

 
U kunt Beckhoff volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube
U kunt op de hoogte blijven van het laatste Beckhoff nieuws middels verschillende social media platformen.

Regelmatig vindt u hier updates over nieuwe Beckhoff producten, nieuwe applicaties, evenementen, etc.

 
U kunt ons volgen op Facebook

Het meest recente Beckhoff nieuws

 
U kunt ons volgen op LinkedIn

De connectie met enthousiaste Beckhoff gebruikers

 
U kunt ons volgen op Twitter

Recent Beckhoff nieuws en updates

 
U kunt ons volgen op YouTube

Bekijk hier onze nieuwste video's

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

P.S. Inmiddels is ook de Engelstalige Beckhoff catalogus 2014 beschikbaar. U kunt de catalogus hier aanvragen.

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl