Beckhoff.nl mail "Nieuw: I/O - One Cable Technology | SPS IPC Drives | hal 7, stand 406"
   3 november 2015
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
SPS IPC Drives 2015, u treft de Beckhoff stand in hal 7 met standnummer 406  
De nieuwe TwinCAT cursusdata voor de eerste helft van 2016 staan nu online  
De C6915 en C6925 multi-core Atom PC's, uiterst compacte en energiezuinige IPC's  
Beckhoff presenteert een nieuwe HTML5 visualisatie tijdens de SPS IPC Drives beurs  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief besteden wij aandacht aan enkele noviteiten die Beckhoff zal tonen tijdens de SPS IPC Drives 2015 beurs in Nürnberg. Als tweede item treft u meer informatie over het vernieuwde cursusprogramma voor de eerste helft van 2016 en de geheel nieuw opgezette TwinCAT 3 TwinSAFE cursus.

De Beckhoff multi-core Atom processoren worden belicht in de animatievideo die u treft via het derde item in deze nieuwsbrief. Ze bieden een krachtige besturing met een laag energieverbruik en een compacte bouwvorm voor in de besturingskast. Deze PC's hebben bovendien een zeer interessante prijs-/prestatieverhouding. Tot slot treft u meer informatie over de nieuwe HTML5 visualisatie van Beckhoff.


 
SPS IPC Drives 2015, u treft de Beckhoff stand in hal 7 met standnummer 406

De SPS IPC Drives beurs wordt dit jaar gehouden van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 november. U bent van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding over de stand van maar liefst 1.500 m². Er zullen enkele Nederlandse Beckhoff medewerkers aanwezig zijn om u te ontvangen en rond te leiden.

Op de stand treft u een nieuwe en revolutionaire one cable technology oplossing. Beckhoff kende al één kabeltechnologie middels CP-link 4 voor de Control Panels en de OCT oplossing voor de servomotoren. Nu is er ook een enkele kabeloplossing die gaat tot aan het veldbusniveau.

Verder zal Beckhoff de nieuwe TwinCAT 3 HTML5 visualisatie presenteren. En met het XTS systeem toont Beckhoff een XYZ robotoplossing, die als eventuele vervanging van een deltarobot zou kunnen dienen, maar dan met een veel kleinere footprint.


 
De nieuwe TwinCAT cursusdata voor de eerste helft van 2016 staan nu online

Meer informatie over de TwinCAT 2 en TwinCAT 3 cursussen treft u door >>hier<< te klikken. Op onze website treft u naast de cursusdata ook informatie over de cursusinhoud, de cursusduur, de prijs en het inschrijfformulier.

Er is inmiddels ook een geheel nieuw opgezette TwinCAT 3 TwinSAFE cursus beschikbaar. 
De C6915 en C6925 multi-core Atom PC's, uiterst compacte en energiezuinige IPC's

Beckhoff biedt met de C6915 een zeer compacte fanless IPC met de afmetingen van een pak koffie en een state-of-the-art multi-core Atom processor. Als opslagmedium heeft u verschillende keuzemogelijkheden, zoals een harddisk, een solid state disk of een CFast kaart.

De C6925 biedt nog meer flexibiliteit met ruimte voor aanvullend 2 PCIe insteekkaarten, of de mogelijkheid om onboard interfaces van het moederbord naar buiten toe uit te voeren. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om de PC uit te breiden met 4 extra ethernetpoorten.

Deze compacte en energiezuinige PC's zijn geschikt om complexere grafische applicaties te draaien of motion control applicaties mee uit te voeren. De PC's bieden een uitstekende prijs-/prestatieverhouding.

 
Beckhoff presenteert een nieuwe HTML5 visualisatie tijdens de SPS IPC Drives beurs

Beckhoff maakt gebruik van IT-standaarden zoals Visual Studio voor de engineering, HTML5 voor het design en websockets en HTTPS voor zekere communicatie. De bedieningsinterface kan op iedere HTML5 geschikte browser worden uitgevoerd, onafhankelijk van het besturingssyteem, de resolutie of het display.

De highlights van de Beckhoff HTML5 visualisatieoplossing treft u onderstaand:

- Visual-Studio integratie
- Toekomstzeker en open door gebruik van HTML5 en JavaScript
- Scheiding van design en logica
- Weergave in iedere browser
- Multi-Client en Multi-Server architectuur
- Modulaire uitbreidbaarheid

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl