Beckhoff.nl mail:"Extreem nauwkeurige I/O | SPS IPC Drives 2016 | Hal 7 Stand 406"
   1 november 2016
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
SPS IPC Drives 2016, u treft de Beckhoff stand in hal 7 met standnummer 406  
Hoognauwkeurige meetmodules voor high-end meetapplicaties  
Een interactieve kennismaking met Beckhoff middels de PC-Based Control Workshop  
Best gelezen berichten van de nieuwsbrief van vorige maand:  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de SPS IPC Drives beurs 2016 in Nürnberg, die wordt gehouden van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 november. U treft de Beckhoff stand in hal 7 met standnummer 406.

Bij Beckhoff in Haarlem is een interessante Beckhoff PC-Based Control workshop ingericht. U kunt hierbij op een leuke interactieve manier kennnismaken met Beckhoff. U kunt zich nu inschrijven voor de eerstvolgende gratis workshop op 21 November 2016.


 
SPS IPC Drives 2016, u treft de Beckhoff stand in hal 7 met standnummer 406

De SPS IPC Drives beurs wordt dit jaar gehouden van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 november in Nürnberg. U bent van harte welkom voor een bezoek aan de Beckhoff stand van maar liefst 1.800 m². Vanuit Beckhoff Nederland zijn er enkele medewerkers aanwezig om u te ontvangen en rond te leiden.

De Beckhoff stand is verdeeld in 5 fora, te weten: het motion forum met schaalbare motion oplossingen, het I/O forum met EtherCAT P en high-performance meettechnologie, het Industrie 4.0 forum met IoT, het Automation forum met TwinCAT 3, meettechnologie, TwinCAT analytics plus de nieuwe TwinCAT 3 HMI software en het IPC forum met krachtige en schaalbare IPC oplossingen.

U kunt gratis kaarten aanvragen door  >>hier<< te klikken.


 
Hoognauwkeurige meetmodules voor high-end meetapplicaties

Op de SPS IPC Drives beurs toont Beckhoff nieuwe EtherCAT meetmodules, die extreem nauwkeurig, snel en robuust zijn. Deze meetmodules worden steeds vaker geïntegreerd binnen PC-based Control oplossingen.

De nieuwe metalen behuizingen zorgen voor goede afscherming en koeling voor meettechnologie applicaties. De behuizing kan worden uitgevoerd met LEMO of BNC plug connectoren. De meetklem biedt een meetnauwkeurigheid van 100 ppm bij 23 °C, een precieze synchronisatie die kleiner is dan 1 µs en een hoge sample frequentie tot 50.000 samples per seconde, waardoor hoogwaardige data acquisitie mogelijk wordt.

 
Een interactieve kennismaking met Beckhoff middels de PC-Based Control Workshop

Bij Beckhoff in Haarlem bieden wij u de mogelijkheid om de gratis PC-Based Control Workshop te volgen. In slechts één dagdeel leert u meer over de nieuwste onderwerpen op besturingsgebied.

U maakt tijdens deze dag onder andere kennis met de TwinCAT 3 PLC software, de EtherCAT veldbus, de Beckhoff motion control, de TwinCAT visualisatieomgeving en de TwinCAT Scope View.

U kunt >>hier<< klikken om uzelf in te schrijven voor de eerstvolgende workshop op maandag 21 november.


 
Best gelezen berichten van de nieuwsbrief van vorige maand:

• De AX8000 modulaire EtherCAT servodrive….
• Multifunctionele CX2000 in topsegment van de EPC range….
• De nieuwe TwinCAT HMI software toegelicht in een webinar….

Klik hier voor de mailing van vorige maand.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl