Beckhoff.nl mail: "Modulariteit in drives, Embedded PC's en HMI"
   4 oktober 2016
 
 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
De AX8000 is de nieuwe modulaire EtherCAT servodrive met een zeer compacte bouwvorm  
De multifunctionele CX2000 serie bevindt zich in het topsegment van de EPC range  
De nieuwe TwinCAT HMI software toegelicht in een korte webinar  
Best gelezen berichten van de nieuwsbrief van vorige maand:  


Geachte ,

In deze nieuwsbrief treft u meer informatie over de modulaire en snelle AX8000 servodrive. Deze serie drives bieden een hogere nauwkeurigheid op de machine, door de snelle interne regellussen. Om tevens een compacte en krachtige besturing te kunnen bieden, heeft Beckhoff de CX2000 serie Embedded PC's ontwikkeld met multi-core processortechnologie en vele uitbreidingsmogelijkheden.

En ten slotte maken wij u ook graag attent op de webinar, waarin de uitgebreide mogelijkheden van de nieuwe TwinCAT HMI software uit de doeken worden gedaan. Ook de nieuwe TwinCAT HMI software kan modulair en naar wens worden uitgebreid.


 
De AX8000 is de nieuwe modulaire EtherCAT servodrive met een zeer compacte bouwvorm

De AX8000 biedt kortere reactietijden, waardoor nog nauwkeuriger geproduceerd kan worden. Voor de AX8000 serie zijn diverse voedingsmodules, single axis modules, een double axis module en capacitor modules beschikbaar.

Door het compacte design kunnen de drives eenvoudig in de kleinste ruimtes worden geïnstalleerd. Middels het onderlinge AX-bridge verbindingssysteem en de One Cable Technology voor de motoren, wordt de benodigde installatietijd tot een minimum beperkt. De AX8000 kan desgewenst worden uitgevoerd met een geïntegreerde TwinSAFE optie tot en met Performance Level e.

U kunt >>hier<< klikken voor een informatieve video van de AX8000 servodrive.

 
De multifunctionele CX2000 serie bevindt zich in het topsegment van de EPC range

De CX2020, de CX2030 en de CX2040 beschikken respectievelijk over een single core, een dual core en een quad core processor. De CX2000 kan uitgevoerd worden met een Windows Embedded Compact 7 of Windows Embedded Standard 7 besturingssysteem en u heeft de keuze uit een TwinCAT 2 of TwinCAT 3 PLC omgeving.

De Embedded PC serie kan aan de voorzijde middels een PCIe bus worden uitgebreid. Er kunnen maximaal 4 modules worden aangesloten, waardoor u ook achteraf in het veld meerdere netwerkpoorten, seriële poorten of veldbusaansluitingen kunt creëren.

 
De nieuwe TwinCAT HMI software toegelicht in een korte webinar

De TwinCAT HMI software is geïntegreerd in de welbekende Microsoft Visual Studio ontwikkelomgeving en biedt u daardoor nieuwe mogelijkheden. Gebaseerd op de meest recente webgebaseerde technologieën als HTML5 en JavaScript, kunt u platform onafhankelijke "responsive" schermen ontwikkelen.

Het is eenvoudig om een eigen HMI te ontwerpen met behulp van de WYSIWYG editor. Om complexere visualisaties te kunnen maken, kunnen ook voorgedefiniëerde designer templates worden geïntegreerd.

Klikt u >>hier<< om de TwinCAT HMI webinar te bekijken.


 
Best gelezen berichten van de nieuwsbrief van vorige maand:

• EL3751 hoogprecieze multifunctionele meetklem….
• EtherCAT P zorgt voor besparing op installatiekosten….
• Beckhoff Customer Focus plaathechtmachine….

Klik hier voor de mailing van vorige maand.

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl