Beckhoff.nl mail: "Bezoek de Beckhoff Automation UpDate op 7 november"
   5 september 2017

 In deze Beckhoff.nl mail treft u de volgende onderwerpen aan:
 
Beckhoff Automation UpDate | dinsdag 7 november | nieuwe en inspirerende locatie  
Explosieveilige Panel oplossingen: De elegante CPX serie in een aluminium behuizing  
Best gelezen berichten van de vorige nieuwsbrief:  


Geachte ,

Op dinsdag 7 november zal het tweejaarlijks terugkerende Beckhoff Automation UpDate Event 2017 plaatsvinden. Productmanagers van Beckhoff Duitsland geven interessante lezingen over nieuwe producten en een inkijkje in de roadmap voor de komende jaren. In de volgende nieuwsbrief volgt het programma en de mogelijkheid tot inschrijving.

Als tweede onderwerp in deze nieuwsbrief treft u de nieuwe CPX Control Panels en Panel PC's voor gebruik binnen explosiegevaarlijke zones en binnen de procesindustrie. De Control Panels en Panel PC's hebben een modern design en multi-touch bedieningstechnologie.


 
Beckhoff Automation UpDate | dinsdag 7 november | nieuwe en inspirerende locatie

De Beckhoff Automation UpDate is een door onze klanten zeer gewaardeerd, informatief en technisch evenement. De Beckhoff Automation UpDate is bedoeld voor engineers en technisch managers, die al vertrouwd zijn met de Beckhoff producten of zich hier verder in wil verdiepen.

Het thema van de Beckhoff Automation UpDate is "Fascinating Automation", waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan bod zullen komen: Hoognauwkeurige meettechnologie, AX8000 servodrives, many core Embedded PC’s, het RVS XTS systeem, de blauwe EtherCAT EX I/O modules, de ultracompacte C6015 IPC, de nieuwe TwinCAT HMI software, TwinCAT IoT, TwinCAT analytics en automatisering middels voice control.

De productmanagers van Beckhoff Duitsland zullen presentaties verzorgen over nieuwe Beckhoff producten en de roadmap voor de komende jaren presenteren. Ook is er de mogelijkheid om een speeddate in te plannen met een productmanager, voor als u een engineeringsvraag wilt stellen. Binnenkort volgt het volledige programma en de mogelijkheid tot inschrijving. Reserveert u dinsdag 7 november dus nu alvast in uw agenda!


 
Explosieveilige Panel oplossingen: De elegante CPX serie in een aluminium behuizing

Middels de integratie van de geavanceerde multi-touch technologie in haar range van Control Panels en Panel PC's, heeft Beckhoff een modern uitziende bedieningsinterface ontwikkeld voor machinebouwers.

De nieuwe CPX Control Panel serie beschikt over dezelfde technologie, maar is speciaal ontwikkeld voor gevaarlijke omgevingen, die geclassificeerd kunnen worden als Zone 2/22.

De kwalitatief hoogwaardige Panels met robuuste aluminium behuizing zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, om veeleisende en potentieel explosieve omgevingscondities te kunnen weerstaan. Het scherm biedt grote voordelen op het gebied van bediening, "look and feel" en design en is bovendien uitermate geschikt voor applicaties binnen de procesindustrie.


 
Best gelezen berichten van de vorige nieuwsbrief:


• Beckhoff realiseert 9,5% omzetstijging naar 679 miljoen euro…
• XTS systeem beschikbaar in RVS hygenic design…
• Intrinsiek veilige blauwe EtherCAT klemmen EX zone 0…
• Sponsoring Team Fast, bus rijdend op hydrozine…

Klik hier voor de vorige nieuwsbrief. 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nlBeckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff Automation BV.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl