www.beckhoff.nl
 2 september 2014 

  In deze Beckhoff.nl nieuws:

Nederland Wereldkampioen
Beckhoff Applicaties
SMM 2014
Scan&Fly applicatie
Scan&Fly introductievideo
Scan&Fly website

 Beckhoff.nl mail: "Nederland alsnog wereldkampioen in BraziliŽ"

Geachte ,

De EtherCAT voetbalrobots van de Technische Universiteit Eindhoven hebben middels flitsend combinatiespel in BraziliŽ weten te presteren, wat "onze jongens" van Oranje helaas niet is gelukt, ze zijn wereldkampioen robotvoetbal geworden!

Tijdens de Hannover Messe was Nederland dit jaar partnerland, daarom heeft Beckhoff een filmpje gepresenteerd met verschillende aansprekende Nederlandse Beckhoff applicaties. U treft het filmpje in deze nieuwsbrief.

Op de scheepsbeurs SMM 2014 in Hamburg zal Beckhoff aanwezig zijn met een stand in hal B6 met standnummer 216 en u bent van harte welkom. Als laatste onderwerp van deze nieuwsbrief treft u de Scan&Fly applicatie, die eenvoudig en op economisch verantwoorde wijze op bestaande vliegvelden geÔntegreerd kan worden, voor een geautomatiseerde afgifte van uw bagage.


 
Nederland Wereld Kampioen voetbal in BaziliŽ
De EtherCAT voetbal robots van Tech United zijn voor de tweede maal in hun bestaan wereldkampioen geworden. In een spannende finale werd het Chinese team "Water", dat vorig jaar de finale nog won, verslagen met 3-2. De robots zijn uitgevoerd met een Beckhoff mini Box PC en EtherCAT I/O modules voor de besturing.

Tech United heeft als noviteit ook een 4-wielige robot gepresenteerd, voor nog meer acceleratievermogen ten opzichte van de standaard robot met slechts 3 wielen.

Ook de EtherCAT zorgrobot AMIGO heeft het goed gedaan in BraziliŽ. Het @Home team van de Universiteit Eindhoven heeft de tweede plaats bereikt. Een plaats hoger dan vorig jaar.


 
Aansprekende Nederlandse Beckhoff applicaties samengevat in een video
Tijdens de Hannover Messe 2014 was Nederland partnerland. Naar aanleiding daarvan heeft Beckhoff op de beurs een film gepresenteerd met een aantal aansprekende Beckhoff Applicaties uit Nederland. Voor de mensen die deze gemist hebben, of niet op de beurs aanwezig waren, staat de film nu online op Youtube.

>>Klikt u hier voor een videoimpressie<<







 
Beckhoff op de SMM 2014 in Hamburg
Tijdens de maritieme beurs SMM 2014 zal Beckhoff aanwezig zijn met een aantal oplossingen voor de scheepsbouw. De beurs wordt gehouden in Hamburg van 9 tot en met 12 september 2014. U bent van harte welkom op de Beckhoff stand in hal B6 met standnummer 216.

Beckhoff toont hier onder andere haar Embedded PC en I/O oplossingen met GL certificering.





 
Geen lange wachtrijen meer voor de bagage drop, dankzij Scan & Fly
Met de Scan&Fly heeft Type22 een product afgeleverd waarmee lange rijen bij het inchecken van bagage op vliegvelden tot het verleden behoort. Het geautomatiseerde Self-Service Bag Drop systeem herkent of er een passagier voor de machine staat en de bagage afhandeling procedure kan dus meteen beginnen.

De bagage wordt gewogen en aan de hand van de boardingpass gecontroleerd. Het gehele proces, inclusief het printen van de bagage labels, duurt slechts zo'n 60 seconden.

De Scan&Fly maakt gebruik van een Beckhoff CX5020 Embedded PC en EtherCAT I/O terminals.

Scan&Fly is nu reeds geÔnstalleerd op Helsinki Airport, Geneva Airport, Paris Charles de Gaulle, Brussels Airport, Vienna Airport, Rotterdam The Hague Airport en ook op Hong Kong International Airport. De verwachting van Type22 is dat er nog vele airports zullen volgen.

 
Link naar introductievideo Scan&Fly op Rotterdam The Hague Airport


>>Klikt u hier voor een introductievideo van de Scan&Fly<<

 
Link naar website Scan&Fly


>>Klikt u hier voor meer informatie op de Scan&Fly website<<

 

Met vriendelijke groet,

Beckhoff.nl

Beckhoff.nl nieuws is een uitgave van Beckhoff.nl / IAL BV - Haarlem.
U ontvangt deze mail omdat u bij ons ingeschreven staat. Afmelden kan via email: mailto:sales@beckhoff.nl