New Automation Technology
  Beckhoff
  Applicaties
  Beurzen
 
Beckhoff levert en implementeert open automatiseringssystemen gebaseerd op PC-compatibele besturingstechnologie. Het productenpakket omvat Industrie PC's, veldbuscomponenten, besturingssoftware en aandrijftechniek.
De componenten en systemen van Beckhoff worden over de gehele wereld gebruikt bij een grote verscheidenheid aan toepassingen, lopend van 'high-speed' machines tot intelligente gebouwenbeheersystemen. Beckhoff heeft met zijn “New Automation Technology”, een standaard gecreëerd voor alle sectoren van industrie automatisering.

Innovatieve produkten en diensten
De afdeling Beckhoff Automation is opgericht in 1980 en valt onder Elektro Beckhoff GmbH welke opgericht is in 1952. Vanaf die tijd heeft een constante ontwikkeling van nieuwe producten aan de basis gestaan van het huidige succes van de firma. De onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen hebben steeds weer gezorgd voor nieuwe en innovatieve producten en oplossingen. In 1986 is de eerste PC besturing met real-time gedrag geïnstalleerd. Geavanceerde concepten en oplossingen die voldoen aan de werkelijke vraag van de markt hebben gezorgd voor een wereldwijd succes in alle richtingen in de industrieële automatisering. Het maakt niet uit of het een klantspecifieke applicatie in hardware of software is: Beckhoff biedt haar klanten een complete range van producten en services.

Wereldwijd op alle continenten
Het Beckhoff hoofdkantoor en de productiefaciliteiten zijn gevestigd in Verl, Duitsland. Naast de hoofdvestiging zijn er vele nevenvestigingen en distributoren verspreid over alle continenten. Met de aanwezigheid in 60 landen is er dus altijd een Beckhoff vestiging bij u in de buurt.

Beckhoff „The Automation Company“
Beckhoff levert complete systeemoplossingen voor alle takken van de automatisering. De Beckhoff producten: Industrie PC, veldbuscomponenten, TwinCAT softPLC / CNC software en aandrijftechniek vormen samen een kompleet en nauwkeurig op elkaar afgestemd pakket voor het maken van open automatiseringsoplossingen.

Beckhoff „The IPC Company“
Beckhoff levert de beste IPC voor elke oplossing. De 'high-quality' componenten, gebaseerd op standaarden, en de constructie van de behuizingen zorgen ervoor dat Industriële PC's ideale componenten zijn voor alle besturingstaken. Naast toepassingen in de automatisering zijn Beckhoff Industriële PC's uitstekend te gebruiken voor elke taak waar stabiele en robuuste PC techniek gewenst is.

Beckhoff „The I/O Company“
De juiste technologie voor elk signaal en elke veldbus. Beckhoff levert een complete en flexibele range van veldbuscomponenten voor elk gangbaar I/O- en veldbussysteem. Met de Busklemmen, bescherming IP20 en de veld- BusBox modulen, bescherming IP67, is er een oplossing voor elk signaal en elk veldbussysteem.New Automation Technology:   System overzicht (PDF file)


Back Top Beckhoff.nl, Email:sales@beckhoff.nl, 14.12.2005