Wij zoeken specialisten om ons team te versterken:

Ben jij een enthousiaste techneut met kennis van high-tech industriële automatisering, en word je warm van termen als TwinCAT en EtherCAT? Werk je graag zelfstandig, haal je voldoening uit het ondersteunen van klanten en lijkt het je gaaf om mee te helpen om ons nieuwe kantoor tot een succes te maken?! Voor ons nieuwe kantoor in Eindhoven is Beckhoff Automation BV op zoek naar een:


  (Ervaren) Applicatie Support Engineer (Eindhoven, M/V)


Functieomschrijving:
Als Applicatie Support Engineer geef je zowel vanuit ons kantoor in Eindhoven als op locatie bij onze klanten in Zuid-Nederland ondersteuning in het optimaliseren van de machinebesturing in TwinCAT.

Werkzaamheden variëren van het meedenken in de beste opzet van een nieuw project, tot het optimaliseren van delen uit bestaande projecten. Je bent een echte partner voor onze klanten, mede verantwoordelijk voor het kloppend hart van de machine! Ook heb je een belangrijke ondersteunende taak richting de verkoopafdeling met betrekking tot het adviseren van technische oplossingen.

Het geven van technische trainingen, workshops en demo's aan onze klanten behoren ook tot jouw mogelijke taken.

Wat zoeken wij?
Een ervaren en zelfstandige programmeur, met HBO+ werk- en denkniveau.
Je hebt kennis van, of ervaring met: TwinCAT 2/3, C++, Java, IEC61131, MATLAB/Simulink, Motion Control, IPC's en MS Windows.
Je hebt een open houding en zoekt continu naar de beste oplossingen, zowel technisch als commercieel.

Voor een goede uitoefening van de functie is mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal essentieel.

Beckhoff
Als trendsetter én marktleider op het gebied van PC-based control in productie- en procesautomatisering zijn talentvolle technisch specialisten het kloppend hart van ons bedrijf.

Ondersteund door collega's in Haarlem en Duitsland ben je voortdurend op zoek om de beste innovatieve oplossingen te realiseren voor de klant binnen industriesectoren zoals machinebouw, semiconductor, rubber- en verpakkingsindustrie, food & beverage, en gebouwen automatisering.

Samen met het nieuwe team in Eindhoven ga je meehelpen om de brainport regio te veroveren!

Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige functie waarbij jij mede verantwoordelijk wordt voor het succes van ons nieuwe kantoor in Eindhoven.

Voldoende vrijheid voor eigen indeling van werkzaamheden binnen je takenpakket.
Een informele en gezellige werksfeer, waarbij je professioneel mag werken met de meest geavanceerde technieken op industrieel gebied.
Mogelijkheid voor het volgen van trainingen en cursussen (zowel intern als extern).
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Pensioenvoorziening
Laptop, Smartphone en auto van de zaak.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Reichardt, manager business unit Eindhoven, tel. 06-24248673, of e.reichardt@beckhoff.com

acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld