Wij zoeken specialisten om ons team te versterken:

Beckhoff Nederland groeit sterk.
Als trendsetter én marktleider op het gebied van productie- en procesautomatisering zijn tallentvolle commerciële specialisten het kloppend hart van ons bedrijf. Samen met collega 's ben je voordurend aktief om de orders van onze klanten telefonisch te behandelen en te administreren.

Om onze groeiende ambities verder te kunnen invullen zoeken wij met spoed:


Administratief medewerker orderverwerking (M/V)

Functie
Als administratief medewerker heeft u onder andere de taak de ontvangen orders administratief te verwerken en vragen van klanten en leveranciers telefonisch en per email te te beantwoorden. Daarnaast verricht u diverse werkzaamheden betreffende de voorbereiding van cursussen, werkzaamheden voor de verkoopafdeling en het ontvangen van bezoekers.

Profiel
U bent een zelfstandige, enthousiaste persoonlijkheid met een MBO, Havo of VWO opleiding en u heeft affiniteit met het telefonisch onderhouden van contacten met onze klanten. U bent representatief, u bezit goede contactuele eigenschappen, U heeft kennis van Engelse en Duitse taal, commerciële instelling en ruime ervaring met het werken met een PC.

Gewenste vaardigheden
Secuur, klantvriendelijk, communicatief, commercieel gevoel, administratief ervaring, spreekt goed Nederlands, redelijk Duits en Engels en kan zelfstandig werken in klein team.

Bedrijfprofiel
Wij bieden een informele en gezellige werksfeer waar teamspirit centraal staat en bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. J.Verhoeff tel 023 5185140 of jverhoeff@beckhoff.nl


Uw sollicitatie kunt u sturen naar:

Beckhoff Automation BV
Küppersweg 71
2031 EB Haarlem
tel: 023 518 5140
fax: 023 518 5141
email: jverhoeff@beckhoff.nl


acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld