Wij zoeken specialisten om ons team te versterken:

Ben jij een leergierige en gedreven programmeur? Is het werken aan één machine niet uitdagend genoeg voor jou, maar neem je graag een kijkje in de keukens van verschillende hightech bedrijven? En lijkt het je leuk om bij te dragen aan het opbouwen van een hagelnieuw kantoor? Voor ons nieuwe kantoor in Eindhoven is Beckhoff Automation BV op zoek naar een


  Support Engineer, M/V


Functieomschrijving:
Als Support Engineer ondersteun je onze klanten in Zuid-Nederland bij het troubleshooten en optimaliseren van de machinebesturing in TwinCAT.
Werkzaamheden variëren van het meedenken in de beste opzet van een nieuw project, tot het optimaliseren van delen uit bestaande projecten. Je bent een echte partner voor onze klanten, medeverantwoordelijk voor het kloppend hart van de machine!

Daarnaast heb je een belangrijke ondersteunende taak richting de verkoopafdeling met betrekking tot het adviseren van technische oplossingen. Het geven van technische trainingen en workshops aan onze klanten behoren ook tot jouw mogelijke taken.

Wat zoeken wij?
Een zelfstandige programmeur, met afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting elektrotechniek, informatica of industriële automatisering en enkele jaren werkervaring.
Je hebt kennis van besturingstechniek, IPC's en motion control. Kennis van Beckhoff, TwinCAT 2/3, EtherCAT en MATLAB/Simulink zijn een pré.

Beckhoff
Als trendsetter én marktleider op het gebied van PC-based control in productie- en procesautomatisering zijn talentvolle technisch specialisten het kloppend hart van ons bedrijf. Ondersteund door collega's in Haarlem en Duitsland ben je voortdurend op zoek om de beste innovatieve oplossingen te realiseren voor de klant binnen industriesectoren zoals machinebouw, semiconductor, rubber- en verpakkingsindustrie, food & beverage, en gebouwen automatisering. Samen met het nieuwe team in Eindhoven ga je meehelpen om de brainport regio te veroveren!

Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige functie waarbij jij mede verantwoordelijk wordt voor het succes van ons nieuwe kantoor in Eindhoven. Voldoende vrijheid voor eigen indeling van werkzaamheden binnen je takenpakket.

Een informele en gezellige werksfeer, waarbij je professioneel mag werken met de meest geavanceerde technieken op industrieel gebied. Mogelijkheid voor het volgen van trainingen en cursussen (zowel intern als extern).

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met J. Verhoeff, tel. 023 5185140, of jverhoeff@beckhoff.nl

acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld