Wij zoeken specialisten om ons team te versterken:

Puzzel jij graag aan de beste technische oplossingen, ligt jouw hart bij industriële automatisering én heb je commercieel inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons nieuwe kantoor in Eindhoven zoeken wij namelijk een  Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (Eindhoven)


Als Technisch Commercieel Engineer beantwoord je technische vragen van klanten en adviseer je op het gebied van industriële automatisering.

Dit betreft het gehele productenspectrum van Beckhoff. Denk hierbij aan bijvoorbeeld industriële PC's en Panels, TwinCAT, analoge en digitale I/O, Servomotoren en XTS.

Je hebt een belangrijke ondersteunende taak binnen onze sales in het adviseren van technische oplossingen, opstellen van offertes, het maken van motorberekeningen en het maken en geven van demo's.

Het geven van technische trainingen en workshops aan onze klanten behoort ook tot je mogelijke taken.


Wat zoeken wij?
Een leergierige, ambitieuze en zelfstandige collega, met een HBO- of WO-vooropleiding in elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
Je hebt kennis van, of affiniteit met: besturingstechniek, motion control, IEC61131.
Je hebt een open houding en zoekt continu naar de beste oplossingen, zowel technisch als commercieel.

Kennis van TwinCAT, IEC61131, MS Visual Studio en Matlab/Simulink zijn een pré.
Voor een goede uitoefening van de functie is mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal essentieel.


Beckhoff
Als trendsetter én marktleider op het gebied van PC-based control in productie- en procesautomatisering zijn talentvolle technisch specialisten het kloppend hart van ons bedrijf.

Samen met onze collega's in Nederland en Duitsland ben je voortdurend op zoek om de beste innovatieve oplossingen te realiseren voor de klant binnen industriesectoren zoals machinebouw, semiconductor, rubber- en verpakkingsindustrie, food & beverage, en gebouwen automatisering.

In ons nieuwe team in Eindhoven ga jij meehelpen om de brainport regio te veroveren!


Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige functie waarbij jij mede verantwoordelijk wordt voor het succes van ons nieuwe kantoor in Eindhoven.

Voldoende vrijheid voor eigen indeling van werkzaamheden binnen je takenpakket.
Doorgroeimogelijkheden, passend bij jouw wensen en ambities.
Een informele en gezellige werksfeer, waarbij je professioneel mag werken met de meest geavanceerde technieken op industrieel gebied.

Mogelijkheid voor het volgen van trainingen en cursussen (zowel intern als extern).
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met J. Verhoeff, tel. 023 5185140, of jverhoeff@beckhoff.nl

acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld